Ψηλόμεσα τζιν: 10+1 στιλάτοι τρόποι να τα φορέσεις τώρα

Τα ψηλόμεσα jeans είναι η “μάστιγα” των τελευταίων χρόνων. Και δεν το λέω με την αρνητική έννοια! Πλέον τα συναντάμε σε βιτρίνες, catwalks, φωτογραφίσεις, σε στιλ που μπορεί η κάθε μια να εκπροσωπήσει. Την τιμητική τους έχουν σίγουρα τα high waist skinny jeans, τα flared, τα mom ή ακόμα και οι ζιπ κιλότ. Το θετικό είναι ότι α) μπορούν να υποστηρίξουν τα all day looks μας και β) ταιριάζουν τέλεια σε κάθε σιλουέτα και την κάνουν να φαίνεται πιο θηλυκή, λόγω του ότι τονίζουν το must σημείο που είναι η μέση!

Λοιπόν λοιπόν! Έψαξα και βρήκα για σένα styling tips από τα πιο in fashion κορίτσια του εξωτερικού, τα οποία για ακόμα μια φορά παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα και μας δείχνουν πως να συνδυάσουμε κάθε είδους denim παντελονιού, που βέβαια έχει ψηλόμεση γραμμή. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες τις πιο stylish εμφανίσεις που τράβηξαν την προσοχή μας…

Ξεκινάμε λοιπόν με τη denim ζιπ κιλότ! Την έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου κι αν όχι σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να την αποκτήσεις τώρα. Και πολύ καλά κάνεις. Τις λίγο πιο δροσερές μέρες μπορείς να την αναδείξεις με ψηλοτάκουνα ankle boots, ένα τοπ δικής σου επιλογής, ενώ το αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από το σύνολο είναι φυσικά το μαντήλι ή μπαντάνα στο λαιμό. Σε περίπτωση που έρθεις αντιμέτωπη με τις ζεστές μέρες μπορείς να αντικαταστήσεις τα ankle boots με sneakers.

Ένα ψηλόμεσο flare jeans μπορεί να γίνει ο ιδανικός “καμβάς” για να παίξεις με τα χρώματα και τα mix & match στοιχεία. Κατά προτίμηση επέλεξε έντονες αποχρώσεις που “μυρίζουν” άνοιξη και μην φοβηθείς να το φορέσεις ακόμα και στο γραφείο. Αν μας ρωτάς ποιο είναι το ιδανικό στιλ που ταιριάζει με αυτό το denim, θα σου πούμε ξεκάθαρα το modern 70s.

Μέσα στην ντουλάπα σου υπάρχει κάπου ξεχασμένο ένα high waist bootcut τζιν που συνήθιζες να φοράς πριν από μια δεκαετία. Εμείς θα σου πούμε να το φορέσεις απόψε το βράδυ κιόλας, με ένα crop τοπ, ένα τσόκερ και τις αγαπημένες σου stilettos. Για να αποφύγεις το πολύ “γυμνό” αποτέλεσμα λόγω crop τοπ, επέλεξε να ολοκληρώσεις το look σου με ένα χρωματιστό σακάκι.

Τα ψηλόμεσα jeans είναι το ιδανικό κομμάτι για να συνδυάσεις με το crop τοπ σου. Ναι αυτά τα έχουμε πει ξανά. Μόνο που τώρα θα σε παροτρύνουμε να το φορέσεις με ένα off shoulder crop τοπ και με βολάν (πολλές οι πληροφορίες) μιας και μιλάμε για ένα τοπ που θα το βρεις σε κάθε βιτρίνα και που είναι must για αυτήν τη σεζόν.

Μια street style εμφάνιση που αποδεικνύει πως μπορείς να φορέσεις το jeans στο γραφείο, και να είσαι λίγο casual, χωρίς όμως να είσαι απεριποίητη. Πάρε λοιπόν το γνωστό 80s jeans (θα το βρεις ΠΑ-ΝΤΟΥ) και συνδύασέ το με ένα oversized ή ανδρικό σακάκι και τα αγαπημένα σου loafers ή oxfords. Πρόσθεσε ένα απλό t-shirt και πολύχρωμα αξεσουάρ για funky αποτέλεσμα.

Αν είσαι από τα κορίτσια που βγαίνουν για ένα ποτό μετά τη δουλειά, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να αποχωριστούν το αγαπημένο τους jeans, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Αυτό που θα χρειαστείς είναι 3 βασικά κομμάτια. Ένα πουκάμισο, τα high heel πέδιλά σου και μια chain bag. Πάντρεψε όλα αυτά τα στοιχεία και να είσαι σίγουρη πως δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις look για να απολαύσεις τη βραδινή σου βόλτα μετά το γραφείο.

Είσαι urban τύπος και σου αρέσουν τα χρώματα. Ταυτόχρονα λατρεύεις το mom jeans, αλλά θες το στιλιστικό αποτέλεσμα να είναι και λίγο sexy. Εύκολα θα πετύχεις αυτό που αναζητάς. Καταρχήν, μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι flat ankle boots, συνδυαστικά με ένα πολύχρωμο bomber. Το sexy αποτέλεσμα θα έρθει με το δαντελένιο bralet που θα αντικαταστήσει το t-shirt που θα επέλεγες.

Είσαι “ουδέτερος” τύπος και δεν σου αρέσουν τα πολλά – πολλά. Τότε αυτό το street style σου το αφιερώνω. Το κορίτσι της φωτογραφίας επέλεξε ένα minimal σατέν τοπ σε ζεστό χρώμα, δίνοντας έτσι μια κομψή πινελιά στο every day jeans. Η ανατροπή έρχεται μέσα από τις snake effect γόβες που προσφέρουν μια ιδιαίτερη πινελιά, χωρίς να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Πάμε τώρα σε αυτές που ορκίζονται στο masculine στιλ. Και για σένα φίλη μου τα πράγματα είναι πολύ απλά. Καταρχήν, πάρε το αγαπημένο σου ανδρικό πουκάμισο και δέσε το περίεργα στη μέση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια ζώνη. Κράτησε μια τσάντα φάκελο και μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις με slippers ή loafers.

Αν είσαι λίγο funky και λίγο sporty τότε μπορείς να επιλέξεις ένα bootcau jeans και να το συνδυάσεις με πάνινα sneakers. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις χρώμα στο τοπ και στα αξεσουάρ σου για να πετύχεις στιλιστικό τζακ ποτ.

Και τέλος! Σου αρέσουν τα ουδέτερα χρώματα και ακόμα δεν έχεις “ψηθεί” να αποχωριστείς τα cosy items της ντουλάπας σου. Οκ, πάρε το skinny jeans σου, ένα σιέλ πουκάμισο και την αγαπημένη σου καμπαρντίνα. Φυσικά και μπορείς να ολοκληρώσεις με ankle boots, μιας και αυτά τα παπούτσια τα φοράμε και την άνοιξη.

Read More

And More