Παπούτσια: Τα 3 must-have στιλ της σεζόν!

Παπούτσια. Το αγαπημένο μας fashion item!
Η καθημερινότητά σου δεν αντέχει άλλο τα ψηλοτάκουνα και για αυτό η μόδα της σεζόν φροντίζει να σε ξεκουράσει χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. To φθινόπωρο και ο χειμώνας χρειάζονται τα φλατ παπούτσια όσο ποτέ ξανά.
Για αυτό η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα σήμερα σου συγκεντρώσε τα ωραιότερα loafers, sneakers και army boots για να προσθέσεις και στη δική σου shopping list το κατάλληλο ζευγάρι για το στιλ και το budget σου.
Ρίξε λοιπόν μια ματιά παρακάτω και δες τις προτάσεις της σε flat παπούτσια που μπορείς αυτή τη στιγμή να βρεις στην αγορά!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Τα loafers είναι μια νέα τάση που ξεκίνησε να εμφανίζεται την προηγοούμενη σεζόν αλλά φέτος μπαίνουν δυναμικά στη καθημερινότητά μας και μας προσφέρουν άνεση και στιλ ακόμα και σε χαλαρές βραδινές βόλτες, συνδυασμένα σχεδόν με τα πάντα!

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία


Από ύφασμα ή δέρμα, σε γήινες ή λαμπερές αποχρώσεις, με κορδόνια ή χωρίς, εδώ θα βρεις τα ωραιότερα sneakers που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, για να διαλέξεις τα ιδανικά για σένα!

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία


Tα army boots είναι η τέλεια επιλογή αν θέλεις να προσθέσεις δυναμικό χαρακτήρα στο look σου. Φόρεσέ τα με τζιν και κολάν αλλά μη διστάσεις να τα ταιριάξεις και με θηλυκά φορέματα και φούστες.

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία


Read More

And More