Party Time: Τα καλύτερα γιορτινά φορέματα, παπούτσια και τσάντες στη βιτρίνα του TLIFE!

Τα πράγματα είναι απλά και κατανοητά! Αυτήν την περίοδο, οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε το ιδανικό φόρεμα, τα ιδανικά παπούτσια και την ιδανική τσάντα για να κάνουμε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση του χρόνου μέσα στις γιορτές. Γενικά οτιδήποτε αφορά στην εξωτερική μας εμφάνιση, θα πρέπει να είναι ιδανικό (για ακόμα μια φορά) και τέλειο, ώστε να μπει ο νέος χρόνος… με το δεξί! Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και καλό θα ήταν να σταματήσεις το ψάξιμο, γιατί εμείς σου βρήκαμε όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώσεις ξεχωριστή τις ημέρες που πλησιάζουν!

Η fashion editor Σοφία Σούζα έψαξε και βρήκε σε όλες εμάς τα πιο λαμπερά φορέματα και αξεσουάρ της αγοράς, που μπορούμε να επιλέξουμε στα γιορτινά event, διατηρώντας το στιλ μας καλαίσθητο και φυσικά ενημερωμένο. Οπότε, stop the press, τσέκαρε τις επιλογές της δικιάς μας στιλίστριας και επέλεξε τα κατάλληλα items για σένα…

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές που έκανε για εσένα η Σοφία!


Ξεκινάμε με το βασικό κομμάτι, το οποίο και θα “χτίσει” το στιλ μας! Οι γραμμές που “παίζουν” για ακόμα μια χρονιά είναι mini, midi, maxi και όσον αφορά στα χρώματα, πρόκειται να συναντήσεις σκούρες αποχρώσεις, έντονες και ουδέτερες, καθώς και κάποια metallic κομμάτια.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Μεταφερόμαστε στο δεύτερο part του θέματος που είναι οι τσάντες. Πρέπει να επιλέξεις αν αυτό το αξεσουάρ θα ισορροπήσει το ιδιαίτερο look σου, διαλέγοντας κάποιο σε minimal ύφος, ή αν θα προσφέρει την εντυπωσιακή πινελιά που αναζητά η εμφάνισή σου, επιλέγοντας ένα με prints, διακοσμητικές πέτρες και λεπτομέρειες που θα τραβήξουν την προσοχή.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Κατευθυνόμαστε λίγο πιο κάτω, αφήνοντας για το τέλος την αδυναμία της κάθε γυναίκας και το κομμάτι που θα τραβήξει το ενδιαφέρον μας, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Εσύ πως έχεις φανταστεί να ολοκληρώνεται η εμφάνισή σου; Θα επιλέξεις γόβες, πέδιλα, ankle boots ή μπότες; It’s your choise…

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!

Read More

And More