Πάσχα στο νησί, το χωριό ή στην πόλη: Το Tlife ετοίμασε τη βαλίτσα σου με τα πιο hot κομμάτια

Αλήθεια εσύ έχεις αποφασίσει που θα περάσεις το φετινό Πάσχα; Φαντάζομαι πως ναι και ήδη κυριαρχούν στο μυαλό σου οι σκέψεις “Τι θα φορέσω;”, “Τι θα πάρω μαζί μου;”, “Ποια κομμάτια είναι πασπαρτού και ιδανικά για κάθε περίσταση” και “Πως θα είμαι στιλάτη, ακόμα και αυτές τις μέρες”. Μην ανησυχείς! Όλες τους ίδιους προβληματισμούς έχουμε και για αυτό αποφάσισα να μας διευκολύνω κάπως…

Για ακόμα μια φορά, η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, σε βοηθάει να φτιάξεις τη βαλίτσα που θα πάρεις μαζί σου στο ταξίδι για το χωρίο ή το νησί και σου προτείνει τα ιδανικά outfits σε περίπτωση που παραμείνεις ή πας σε κάποια άλλη πόλη. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις τα πιο hot ρούχα και αξεσουάρ που τσέκαρε εκείνη στην αγορά και σου δίνει τους ιδανικούς στιλιστικούς συνδυασμούς για να αποφύγεις τις παγίδες.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!


Πάσχα στην πόλη
Αν έχεις αποφασίσει να περάσεις τις Πασχαλινές διακοπές στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη πόλη, τότε είσαι από τις ευνοημένες της παρέας γιατί θα μπορέσεις σίγουρα να φορέσεις τις αγαπημένες σου γόβες με pencil και mini γραμμές ή τα platform shoes με cool ρούχα, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Πάσχα στο νησί
Πάσχα στο νησί και η μαρινιέρα έχει φυσικά την τιμητική της. Επέλεξε μπλε, κόκκινες και ουδέτερες αποχρώσεις για να αποφύγεις το υπερβολικό αποτέλεσμα, και μην ξεχάσεις να προσθέσεις στην βαλίτσα σου ένα statement jeans. Σε παπούτσι προτείνουμε sneakers για τις casual εμφανίσεις και πλατφόρμες για πιο βράδυ.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Πάσχα στο χωριό
Οι ιδανικές αποχρώσεις που αξίζει να επενδύσεις για να είσαι στιλάτη ακόμα και στην επαρχία, είναι σίγουρα οι γήινες και οι πιο ζεστές. Φυσικά τα fashion items πρέπει να είναι αρκετά άνετα για να σε διευκολύνουν στις εξορμήσεις σου, χωρίς βέβαια να χάνεις το στιλ σου. Μην ξεχάσεις να πάρεις sneakers για το πρωί και dessert ankle boots για το βράδυ.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…
Κράτα το

Read More

And More