Πράσινο, κόκκινο, μαύρο: Στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ στα must χρώματα της σεζόν

Οι τάσεις για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017/18 έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολλούς μήνες και εμείς εδώ στο Tlife σου έχουμε δείξει τις γραμμές, τα στιλ, τα patterns και τα textures που θα παίξουν. Εκτός από όλα αυτά όμως, σου έχουμε παρουσιάσει και τα χρώματα που κυριάρχησαν sτις πασαρέλες και πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στα looks μας φέτος. Οπότε, τι κάνουμε για αυτό; Θα σου δείξουμε τα ιδανικά και στιλάτα items για ξεκινήσεις σιγά – σιγά να τα προσθέτεις στα σύνολά σου. Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, γίνεται σήμερα ο δικός σου fashion guide, συγκεντρώνοντας ρούχα και αξεσουάρ στα πιο must χρώματα της σεζόν.

Το φετινό χειμώνα, που λες, δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείς τις έντονες αποχρώσεις, καθώς δύο από τα πιο in χρώματα είναι το πράσινο και το κόκκινο. Σε αντίθεση με αυτό, έρχεται ένα διαχρονικό winter color που “κονταροχτυπιέται” (μα πως τα λέω) με τα άλλα δύο. Αυτό είναι φυσικά το αγαπημένο μας μαύρο.

Η Σοφία λοιπόν, θα σου δείξει ρούχα και αξεσουάρ σε πράσινο, κόκκινο (huge trend για φέτος) και μαύρο που κατέκλυσαν την αγορά!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Μαύρο

Το μαύρο δεν λείπει από το φετινό χειμώνα. Δεν γίνεται εξάλλου. Το αγαπάμε γιατί είναι διαχρονικό, είναι safe και ποτέ μα ποτέ δεν μας ωθεί σε στιλιστικά λάθη. Εκτός από αυτό, το μαύρο εκπέμπει μια “άγρια” κομψότητα που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι σχεδιαστές το λανσάρουν και φέτος κι εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να το φορέσουμε. Σε ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα. Παντού και σε κάθε περίσταση. Τα textures που αγάπησαν πολύ το μαύρο φέτος είναι κυρίως η δαντέλα και το vinyl.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Πράσινο

Οκ, μπορεί πριν από μερικά χρόνια να είχαμε συνδυάσει στο μυαλό μας το πράσινο με τα Χριστούγεννα, αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό. Φέτος το συναντάμε σε διάφορες αποχρώσεις. Από λαδί, σμαραγδί και πολλά ακόμα. Είναι αρκετά κομψό και βγάζει μια αίγλη στα σύνολα. Μπορείς να το φορέσεις και σε night glam looks και σε daily chic, αλλά και σε athleisure outfits. Γενικά μπορεί να ενταχθεί παντού. Αρκεί να διαλέξεις τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Κόκκινο

Φέτος είναι το πιο “δυνατό” χρώμα και μας αρέσει πολύ. Μπορείς να το φορέσεις από την κορυφή έως τα νύχια, καθώς τα νέα trends έτσι προτείνουν. Μπορείς όμως να εντάξεις και μερικά κόκκινα items στο στιλ σου, κάνοντάς το να φαίνεται πιο εντυπωσιακό και θηλυκό. Σχεδόν πάντα το κόκκινο εκπέμπει ένα femme fatale vibe. Τα catwalks της σεζόν ήταν “βαμμένα” κόκκινα, ενώ το συγκεκριμένο color έχει αγαπηθεί πολύ και από τις διάσημες. Το μόνο που μένει είναι να το φορέσουμε κι εμείς!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More