Ρούχα και αξεσουάρ για να αντεπεξέλθεις με στιλ στο κρύο!

Χειμώνας! Μια εποχή που περίμενες πως και πως να έρθει για να κάνεις update στα looks σου. Δεν νομίζω να διαφωνείς μαζί μου. Βαρεθήκαμε πια τα αέρινα μάξι φορέματα, τα σανδάλια, τα “ελαφριά” τοπ και γενικά οτιδήποτε “μύριζε” summer breeze.

Η χειμερινή περίοδος έφερε πολλές τάσεις κατά την είσοδό της. Σου τις δείξαμε, τις αναλύσαμε, καταλήξαμε ποιες θα φορέσουμε και ποιες θα απορρίψουμε. Όσα winter trend όμως κι αν περάσουν από τα catwalks και τα street styles, λίγα είναι εκείνα που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Σίγουρα είναι αυτά που μπορούμε εύκολα να φορέσουμε, χωρίς να σπάμε το κεφάλι μας για τους στιλιστικούς συνδυασμούς.

Πέρα από τα βραδινά looks, τις glam εμφανίσεις ή το dress code που μπορεί να επιλέγεις για τη δουλειά, υπάρχουν και οι casual εμφανίσεις μέσα στο χειμώνα, που ναι μεν χαρακτηρίζονται από το καλαίσθητο στιλ, αλλά ταυτόχρονα είναι άνετα, πολύ μα πολύ ζεστά και διαχρονικά. Είναι το look που θέλουμε να νιώθουμε “cosy” ακόμα κι αν είμαστε εκτός σπιτιού. Ναι, με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ μπορούμε να “πετύχουμε” όλο αυτό το combo και να είναι σούπερ στιλάτο.

Περνάμε στο κυρίως θέμα τώρα! Η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, βγήκε στην αγορά για ακόμα μια φορά, και συγκέντρωσε στιλάτα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια για να αντεπεξέλθεις στο κρύο με στιλ. Μέσα σε αυτά τα διαχρονικά κομμάτια θα νιώσεις ζεστασιά, αλλά πάνω από όλα θα είσαι στιλάτη. Πάμε να δούμε τις επιλογές της!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!



Ρούχα για το κρύο!

Τα ρούχα στη συγκεκριμένη κατηγορία βασίζονται στα must χρώματα της σεζόν. Είναι πολύ ζεστά, άνετα και σούπερ cool. Στο συγκεκριμένο part θα βρεις παλτό, μπουφάν, πουλόβερ, ζεστά παντελόνια, ζακέτες. Ό,τι ακριβώς ψάχνεις δηλαδή για το φετινό χειμώνα. Μπορείς εύκολα να τα συνδυάσεις μεταξύ τους ή να κάνεις τους δικούς σου ευφάνταστους συνδυασμούς και να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα που αναζητάς. Πριν βγεις για ψώνια λοιπόν, δες τι σου προτείνει η fashion editor.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…



Παπούτσια για το κρύο!

Το αξεσουάρ που θα έχεις στα… πόδια σου και αυτήν τη σεζόν, πρέπει να σε διατηρεί ζεστή, να μπορεί να σε συνοδεύσει επάξια στις εμφανίσεις σου και να ολοκληρώσει το look σου με επιτυχία. Μπορείς λοιπόν, να διαλέξεις ανάλογα με το στιλ σου. Μπότες flat, medium heeled ή ψηλοτάκουνα ankle boots, γούνινα μποτάκια (ναι τα αγαπάμε), chelsea boots αλλά ακόμα και sneakers με πολύ ζεστή επένδυση.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…



Αξεσουάρ για το κρύο!

Και φέτος θα φορέσουμε τα αγαπημένα μας blanket scarves σε ποικίλα χρώματα, γάντια, στιλάτα σκουφάκια και τα ιδιαίτερα αλλά τόσο cosy earmuffs. Επιπλέον, αν είσαι κορίτσι που αγαπάει τα φορέματα και τις φούστες ακόμα και αν η θερμοκρασία ακουμπάει τους μείον, έχουμε τη λύση. Εδώ θα βρεις καλσόν που θα μπορέσεις να τα συνδυάσεις χωρίς να νιώθεις το τσουχτερό κρύο. Τέλος, τα funky και “χοντρά” καλτσάκια δίνουν το παρών, ενώ τα καπέλα επανέρχονται για τις πιο τολμηρές της παρέας!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More