Ρούχα και αξεσουάρ για να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ!

Ο καιρός κρυώνει και κάθε φορά που πρόκειται να βγεις από το σπίτι πια αυτό που κατά βάση σε ενδιαφέρει είναι να καταφέρεις να διατηρηθείς ζεστή. Τι γίνεται με το στιλ όμως που είναι σημαντικό για σένα ακόμα κι όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές;
Όλα συνδυάζονται, αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις, δηλαδή να επιλέξεις τα σωστά κομμάτια. H Σοφία Σούζα έρχεται κι αυτή την εβδομάδα ώστε να σου δώσει αγοραστικές λύσεις για να αντιμετωπίσεις τον κρύο καιρό. Πουλόβερ, μπότες και όλα όσα χρειάζεσαι θα τα βρεις εδώ αλλά και κατευθύνσεις για το που θα βρεις το καθετί!

Κάνε “κλικ” πάνω στις φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…


Τα ζεστά και άνετα πουλόβερ πάνε χέρι-χέρι με τον κρύο καιρό και εδώ θα βρεις τα ωραιότερα της αγοράς για να επιλέξεις ποια από αυτά θα ενσωματώσεις στα πρωινά αλλά και βραδινά looks του φετινού χειμώνα σου. Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας σε πουλόβερ!


Το τι παπούτσια θα φορέσεις όταν κάνει κρύο είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να σκεφτείς καλά. Δες όλα τα σχέδια από μπότες και ankle boots που η Σοφία επέλεξε για εσένα ώστε να διατηρήσεις τα πόδια σου ζεστά, χωρίς να χάσεις λεπτό το στιλ σου.


Αν αυτό που λείπει από την γκαρνταρόμπα σου είναι κάποια πρακτικά αξεσουάρ που θα σε ζεστάνουν τότε κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία ώστε να δεις την ποικιλία από κασκόλ, γάντια και σκουφάκια σε ζωηρά χρώματα και κομψά σχέδια. Και μην ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα προσθέσουν ενδιαφέρον στην εμφάνισή σου.


Read More

And More