Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που θα αποθεώσουν το στιλ σου στα χριστουγεννιάτικα πάρτι

Με τις γιορτές να βρίσκονται προ των πυλών, ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με εντυπωσιακά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα δώσουν έξτρα πόντους στο στιλ μας. Όπως και να το κάνουμε, τα καλέσματα θα πυκνώσουν, η δουλειά μας σίγουρα θα διοργανώσει ένα event και το πρόγραμμα περιλαμβάνει non stop πάρτι με τους φίλους μας. Και κάπου εδώ ξεκινάει ο πονοκέφαλος που συνοδεύεται από τη φράση: “τι θα φορέσω;”.

Μην αγχώνεσαι φίλη μου! Εγώ και η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, θα βρισκόμαστε στο πλευρό σου κάθε ώρα και στιγμή για να μην βγεις εκτός σπιτιού χωρίς να νιώθεις αυτοπεποίθηση, χωρίς να είσαι στιλάτη, χωρίς να είσαι ικανοποιημένη από το γενικό αποτέλεσμα.

Στο σημερινό θέμα λοιπόν, η Σοφία συγκέντρωσε για εσένα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα “πλαισιώσουν” τις γιορτινές σου εμφανίσεις και θα μπορέσουν επάξια να στηρίξουν τα πάρτι σύνολά σου. Μπορείς να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς και να αγοράσεις ένα total look βάσει αυτών που σου προτείνουμε ή να επενδύσεις σε κάποια items και να τα συνδυάσεις με κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Ρούχα για τα πάρτι

Τα μεταλλικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το βελούδινο προτείνεται για όσες αναζητούν την αίγλη και την κομψότητα στο στιλ τους. Χρώματα όπως το μαύρο, το ασημί, το χρυσό, το μπλε, το πράσινο και οι αποχρώσεις του κόκκινου έχουν την τιμητική τους, όπως κάθε χρόνο και τέτοια εποχή άλλωστε. Οι μάξι γραμμές αντικαταστάθηκαν από τις midi (μια δυνατή τάση για φέτος), ενώ το μίνι συνεχίζει να δίνει το παρών. Τέλος, και τα παντελόνια είναι καλή επιλογή για όσες αναζητούν το στιλ και την άνεση.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Παπούτσια για τα πάρτι!

Τα χρώματα και τα metallics προσαρμόζονται στα γιορτινά σύνολα και συνοδεύουν κάθε look. Για τις πιο minimal προσωπικότητες της παρέας προτείνεται η επιλογή του μαύρου, μπορντό ή κόκκινου παπουτσιού που σίγουρα είναι μια safe λύση για κάθε εμφάνιση. Φέτος μπορείς να φορέσεις ankle boots και γόβες σε γιορτινές εμφανίσεις, ενώ αν επιλέξεις να αποχωριστείς το καλσόν, τότε προτείνουμε ακράδαντα τα πέδιλα.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Αξεσουάρ για τα πάρτι!

Επειδή ένα σύνολο είναι ανολοκλήρωτο χωρίς κοσμήματα και τσάντα, εμείς αποφασίσαμε να προσθέσουμε αυτήν την τελική πινελιά και να ολοκληρώσουμε το outfit σου με τις πιο stylish επιλογές. Οι τσάντες σε mini μέγεθος είναι must, ενώ τα oversized και εντυπωσιακά κοσμήματα είναι ότι πρέπει για τέτοιες γιορτινές περιστάσεις. Τέλος, αν πιστεύεις ότι καλσόν ταιριάζει με το φόρεμα ή τη φούστα που έχεις επιλέξει, εμείς σου προτείνουμε τα πιο stylish της αγοράς.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More