Ρούχα που ταιριάζουν στην πόλη και στην παραλία και πως να τα φορέσεις

Πολλές φορές η μόδα είναι πιο πρακτική, από όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Και πολλές φορές μέσα στην ντουλάπα μας έχουμε κομμάτια που μας είναι περισσότερο χρήσιμα, από όσο νομίζουμε. Για την ακρίβεια έχουμε πολλά (πάρα πολλά) ρούχα στο μικρό μας βεστιάριο, πάντα όμως κάνουμε τους ίδιους συνδυασμούς. Πάντα τα φοράμε σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Ξεκάθαρα βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού! Αυτό σημαίνει πως ή θα πας διακοπές ή οι εξορμήσεις σου στην παραλία θα αυξηθούν. Και πολύ καλά θα κάνεις! Εγώ είμαι εδώ για να καλύψω το στιλιστικό κομμάτι και σου προτείνω μερικές ιδέες.

Προς τα κάτω θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις και στην παραλία και στην πόλη, με τους κατάλληλους συνδυασμούς πάντα. Ναι, δεν υπάρχει λόγος να κρατάς τα beach clothes μόνο για την αμμουδιά, ούτε αντίστοιχα τα ρούχα που φοράς στην πόλη μόνο για τις βόλτες σου και το γραφείο.

Μετακινήσου προς τα κάτω και δες πως θα τα φορέσεις από την πόλη στην παραλία και το αντίστροφο…

Το ολόσωμο μαγιό

Πως το φοράς στην πόλη: Ναι, μπορείς άνετα να το φορέσεις στην πόλη, αν είναι μονόχρωμο και σε minimal cut. Μπορείς το βράδυ να το αναδείξεις με ένα jeans και ένα αέρινο κιμονό ή το πρωί με μια μάξι φούστα ή παντελόνα και σανδάλια.

Πως το φοράς στην παραλία: Ένα παρεό είναι οκ! Αν θες κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείς να ρίξεις στους ώμους ένα τοπ με ρίγες και να ολοκληρώσεις με ένα panama hat.

Το wrap dress

Πως το φοράς στην πόλη: Είναι ένα κομμάτι που το έχεις συνηθίσει περισσότερο σε city looks. Ναι είναι πολύ στιλάτο και κομψό. Φοριέται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ, με mules, πέδιλα αλλά και σανδάλια. Σε τσάντα επέλεξε μια mini tote ή ένα κομψό clutch και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Πως το φοράς στην παραλία: Στην παραλία μπορείς να το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου και με boho κοσμήματα. Αν θέλεις μπορείς να το αφήσεις ανοιχτό, χωρίς να το δέσεις, και να μοιάζει με ένα αέρινο πανωφόρι. Φυσικά, μπορείς να προσθέσεις γυαλιά ή καπέλο, αν ταιριάζουν βέβαια με τα κοσμήματα και το styling.

Τα slides

Πως τα φοράς στην πόλη: Έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, κυρίως στις διακοπές ή στη θάλασσα. Μπορείς όμως να τα φορέσεις και στην πόλη με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και crop top. Επιπλέον, μπορείς να τα φορέσεις με ένα μαύρο φόρεμα και μια chain bag ή ακόμα και με κοστούμι.

Πως τα φοράς στην παραλία: Εύκολα ταιριάζουν στα beach looks. Ένα tank top και ένα παρεό είναι οκ για να πας από τη θάλασσα μέχρι την ταβέρνα. Διαφορετικά, μπορείς να επιλέξεις ένα αέρινο λευκό φόρεμα και γενικά cool style.

Το denim shorts

Πως το φοράς στην πόλη: Προσπάθησε να κρατήσεις low profile και να αποφύγεις τις σέξι πινελιές. Επέλεξε κομψά ρούχα και αξεσουάρ που θα αφαιρέσουν τον beach χαρακτήρα του. Μια καλή επιλογή είναι το τοπ με statement sleeves, mules ή γόβες με medium τακούνι και μια mini bag.

Πως το φοράς στην παραλία: Ντάξει, εδώ δεν χρειάζεσαι και ιδιαίτερες οδηγίες. Φοράς το μπικίνι τοπ και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια και είσαι έτοιμη.

Το λευκό πουκάμισο

Πως το φοράς στην πόλη: Το έχεις συνηθίσει κυρίως με office looks. Οκ, κατανοητό. Μπορείς βέβαια να το φορέσεις και στην έξοδό σου με ένα λευκό σορτς και nude pumps. Πολύ κομψό και sexy ταυτόχρονα.

Πως το φοράς στην παραλία: Μάζεψε ψηλά τα μανίκια και φόρεσέ το πάνω από το μαγιό σου. Μπορείς να δέσεις κόμπους τις άκρες και να το αφήσεις κάτω χαλαρά, ή να το δέσεις στην κοιλιά και να δημιουργήσεις ένα crop top. Τα ψάθινα αξεσουάρ ταιριάζουν τέλεια με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Το κιμονό

Πως το φοράς στην πόλη: Το έχεις στην ντουλάπα σου τα τελευταία χρόνια, αλλά το φοράς κυρίως στις διακοπές. Τώρα μπορείς να το φορέσεις και μέσα στην πόλη και να δείχνεις κομψή και στιλάτη. Συνδύασέ το με ένα μαύρο φόρεμα και φίνα κοσμήματα και είσαι σούπερ.

Πως το φοράς στην παραλία: Τα βήματα είναι απλά. Το ρίχνεις πάνω από το μαγιό σου και είσαι οκ. Μπορείς να φορέσεις ένα σορτς και τα σανδάλια σου και να πας και στην ταβέρνα.

Read More

And More