SKINNY JEANS: Με τι παπούτσια να τα φορέσεις!

Είναι must-have της ντουλάπας, ένα δεύτερο δέρμα (κυριολεκτικά) -μα από καιρό σε καιρό, το skinny jeans μας, μας οδηγούν σε ένα ενδυματολογικό προβληματισμό, όταν πρόκειται για τα οποία τα παπούτσια με τα οποία πρέπει να τα συνδυάσουμε.
Δεν υπάρχουν πολλά στο τμήμα υποδημάτων που δεν ταιριάζουν με μια στενή σιλουέτα, αλλά μερικές φορές είναι το χρώμα του τζιν και το ύψος του τακουνιού, που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μια μικρή λεπτομέρεια εδώ και μια διαφορετική απόχρωση εκεί μπορεί να μετατρέψει ένα outfit από βαρετό σε επιτηχημένο.
Πώς το γνωρίζουμε αυτό; Επειδή μια ματιά σε μερικές από τις πιο κομψές γυναίκες εκεί έξω μας το απέδειξαν. Από την βασίλισσα του skinny jeans, Kate Moss (η οποία πρέπει να κοιμάται με το δικό της), μέχρι την Alexa Chung που τα λατρεύει, έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες “skinny jeans συνταγές τους” για να σου δώσουμε έμπνευση και για τα δικά σου looks.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις με τι παπούτσια να φορέσεις το skinny τζιν …

ΚΛΑΣΙΚΑ SNEAKERS


Τα sneakers ταιριάζουν ιδανικά με τα skinnies και ειδικά όταν πρόκειται για την κλασική εκδοχή τους όπως αυτά τοθ it-girl Claire Rose.

OVER-THE-KNEE-BOOTS

Aν θέλεις να πετύχεις ένα super-sexy look με skinnies η επιλογή είναι μία: Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι over-knee boots.

LACE-UP BOOTS

Aν κάποιος μπορεί να μας διδάξει μαθήματα στιλ σε σχέση με τα skinny jeans αυτή είναι η Alexa Chung. Kαι ένα από αυτά είναι αναμφισβήτητα ο συνδυασμός τους με booties με κορδόνια.

POINTED-TOE FLATS


Λειτούργησε για την Αudrey Hepburn τόσα χρόνια πριν και λειτουργεί ακόμα και σήμερα. Ένα ζευγάρι μυτερά flats μπορούν να αναβαθμίσουν απίστευτα ένα skinny jeans.

LOAFERS


Ένα off-duty look ενός μοντέλου είναι αρκετό για να μας πείσει ότι ένα skinny jean και ένα ζευγάρι loafers είναι η τέλεια επιλογή για να μια βόλτα στην πόλη με στιλ.


SLIP-ON-SNEAKERS


Τα slip-on-sneakers ήρθαν για να μείνουν και αυτό ηχεί σαν μουσική στα αυτιά μας ειδικά αν πρόκειται για ένα flatform στιλ όπως της Κate Bosworth.

SOCK BOOTS


H Gigi Hadid λατρεύει να φοράει το skinny jeans της μέσα από ένα ζευγάρι sock boots και αυτό είναι ένα look που λειτουργεί απόλυτα.

KΛΑΣΙΚΕΣ ΜΥΤΕΡΕΣ ΓΟΒΕΣ

Αυτή είναι μια κλασική συνταγή για την Kate Moss που ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε πως να φοράει τα skinny jeans.

Read More

And More