Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ: Η fashion editor προτείνει τα ωραιότερα της αγοράς

Το καλοκαίρι το στιλ μας δεν θέλει πολλά – πολλά! Δεν είναι και σαν το χειμώνα που τα σύνολα “διακοσμούνται” από κασκόλ, ιδιαίτερες κάλτσες, jackets. Το καλοκαίρι τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά. Ένα, άντε δύο κομμάτια, είναι αρκετά για να βγεις εκτός σπιτιού… ή εκτός ξενοδοχείου! Η μόνη μας ελπίδα για να ξεχωρίζουμε από το πλήθος και να νιώθουμε λίγο μοναδικές, είναι τα αξεσουάρ. Και πιο συγκεκριμένα τα κοσμήματα. Δεν συμφωνείς;

Μπορεί εσύ να είσαι διακοπές ή σε κάποια πισίνα, η fashion editor του Tlife όμως, Σοφία Σούζα, βγήκε μια βόλτα στα μαγαζιά και έχει να σου προτείνει τα εξής. Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια και κολιέ που αξίζει να φορέσεις τώρα και τους επόμενους μήνες. Και όλα αυτά με σκοπό να κάνει το στιλ σου ακόμα πιο εντυπωσιακό, ακόμα πιο ενημερωμένο, ακόμα πιο fresh.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Τα κολιέ του Καλοκαιριού!

Σου έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι την τιμητική τους έχουν τα κολιέ που απαρτίζονται από πολλές αλυσίδες. Αν δεν σε ψήνει αυτή η option όμως, η Σοφία βρήκε για εσένα κολιέ σε κάθε μήκος και στιλ, με έντονα χρώματα, πιο minimal και γενικά πολλά σχέδια που θα καλύψουν τη ξεχωριστή αισθητική σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με minimal τοπ ή με ιδιαίτερα κομμάτια για mix & match αποτέλεσμα.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια του Καλοκαιριού!

Τα δαχτυλίδια είναι ένα αγαπημένο κόσμημα που μπορεί να φορεθεί άνετα και στην παραλία. Η Σοφία βρήκε ιδιαίτερα κομμάτια που θα συνοδεύσουν τα σύνολά σου, αλλά και πιο μίνιμαλ που μπορούν να συνδυαστούν με άλλα δαχτυλίδια ή κοσμήματα. Κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς και να είσαι σίγουρη πως θα βγεις κερδισμένη. Επιπλέον, εδώ θα βρεις και στιλάτα βραχιόλια για κάθε ώρα και κάθε περίσταση που μπορούν να “δέσουν” τέλεια με το look σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Τα σκουλαρίκια του Καλοκαιριού!

Τα σκουλαρίκια αυτό το καλοκαίρι φοριούνται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Κάθε στιλ και κάθε χρώμα. Από κρικάκια, κρεμαστά, bohemian, chic. Ότι και αν επιλέξεις μπορείς να το προσαρμόσεις στις εμφανίσεις σου και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα. Μπορείς να τα ευχαριστηθείς και στο νησί και στην πόλη και να απολαύσεις τη μοναδική τους αισθητική.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More