Σπέτσες, Πάτμος, Κύθηρα: Τι να φορέσεις ανάλογα με το νησί που θα πας διακοπές

Φτάνουμε στα τέλη του Ιουλίου και σίγουρα έχεις κανονίσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Και για να πάτησες “κλικ” σε αυτό το θέμα, μάλλον έχεις κανονίσει μια εξόρμηση σε Σπέτσες, Πάτμο ή Κύθηρα. Ή απλά θα ήθελες κάποια στιγμή να επισκεφτείς αυτά τα νησιά. Ή να πάρεις γενικά μια ιδέα για το styling που πρέπει να έχεις στους συγκεκριμένους προορισμούς. Anyway! Όπως και να έχει, καλά έκανες και μπήκες σε αυτό το θέμα, γιατί οι στιλιστικές ιδέες μιας ειδικού μπορούν να γίνουν ο ιδανικός οδηγός για ένα ή και περισσότερα επιτυχημένα καλοκαιρινά σύνολα.

Σε συνεργασία με τη fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, συνεχίζουμε την εκστρατεία “Καλοκαιρινοί προορισμοί και κατάλληλο styling”. Αυτήν τη φορά, από ότι έχεις καταλάβει, η Σοφία ετοίμασε τη βαλίτσα σου με τα πιο must items που πρέπει να έχεις στα νησιά τα οποία προαναφέρθηκαν. Πριν μπεις στο καράβι, λοιπόν, δες τι πρέπει να έχεις μαζί σου…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Διακοπές στις Σπέτσες!

Οι Σπέτσες είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί, οπότε σίγουρα πρέπει να έχεις το ανάλογο styling. Επέλεξε κυρίως midi γραμμές σε αέρινο στιλ, με έντονες πινελιές χρώματος και κάποια πασπαρτού κομμάτια σε λευκό. Σίγουρα θα χρειαστείς ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια για τις βόλτες στα πλακόστρωτα, και ένα ζευγάρι πλατφόρμες για το βράδυ. Τα κομμάτια που σου προτείνει η Σοφία είναι ιδανικά για όλες τις ώρες και για κάθε περίσταση. Φυσικά, από τη βαλίτσα σου δεν πρέπει να λείπει και το μαγιό σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Διακοπές στην Πάτμο!

Για να είσαι σωστή στιλιστικά στην Πάτμο, επέλεξε ένα bohemian chic style. Δώσε βάση στο chic όμως. Μην το παρακάνεις με το boho και μοιάζεις με χίπισσα. Αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει το στιλ σου είναι τα traditional και διακριτικά ethnic prints σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις. Σε αυτό το νησί δεν θα χρειαστείς high heels. Ένα ζευγάρι διαχρονικά σανδάλια είναι οκ για κάθε ώρα.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Διακοπές στα Κύθηρα!

Το συγκεκριμένο νησί “σηκώνει” ένα cool styling χωρίς πολλά – πολλά. Η βαλίτσα σου πρέπει να απαρτίζεται από κομμάτια σε αέρινες γραμμές, ουδέτερα χρώματα και ελαφρώς ethnic αισθητική. Μην το παρακάνεις όμως. Σε αυτό το νησί θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα ζευγάρι σανδάλια, μια τσάντα πουγκί και κάποια denim κομμάτια που θα φοράς κάθε ώρα της ημέρας.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Το θέμα μου όμως δεν τελειώνει εδώ! Αν θέλεις να δεις το ιδανικό styling για:

Read More

And More