Τα 10 φορέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει!

Τώρα και για πάντα, τα φορέματα αποτελούν τη βάση της γκαρνταρόμπας μας. Και ενώ οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, υπάρχουν κάποια φορέματα θα είναι πάντα ένα στήριγμα στις ντουλάπες μας. Σίγουρα, μπορούν να κλίνουν προς διαφορετικές μορφές ανάλογα με την περίοδο και το “ό, τι είναι hot,” κάθε σεζόν αλλά αν επιμείνουμε σε κάποιες συγκεκριμένες και απαραίτητες σιλουέτες, ποτέ δεν θα μας λείψει το κατάλληλο look για κάθε περίσταση – και τις έχουμε σκεφτεί όλες!
Από ένα επίσημο φόρεμα (ναι, όλοι χρειαζόμαστε ένα!) μέχρι το κατάλληλο για ένα επαγγελματικό ραντεβού θα είσαι το κορίτσι που τα έχει όλα απλά έχοντας αυτά τα λίγα κομμάτια. Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις ποια από αυτά τα στιλ φορέματος έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και ποια πρέπει να αποκτήσεις γιατί αξίζει τον κόπο!

ΤΟ ΑΕΡΙΝΟ BEACH DRESS
Αυτό το κομμάτι θα σε πάει από την παραλία μέχρι το brunch και οπουδήποτε αλλού.

ΤΟ SHIRT-DRESS
Το shirt-dress μπορεί να φορεθεί από μια casual περίσταση με φλατ παπούτσια μέχρι μια βραδινή με ένα σακάκι και τακούνια. Η ευελιξία του είναι σχεδόν ατελείωτη.

ΤΟ BLACK TIE GOWN
Για μια black-tie πρόσκληση σε γάμο και κάθε gala που μπορεί να σου προκύψει.

ΤΟ DAY TO NIGHT DRESS
Αυτό το φόρεμα πρέπει να αγοραστεί σε μια ουδέτερη απόχρωση, θα πρέπει να έχει μανίκι και να έρχεται σε ένα μήκος που δεν είναι πολύ σέξι για το γραφείο και δεν είναι πολύ βαρετό για ποτό μετά τη δουλειά.

ΤΟ GOING OUT DRESS
Όταν ήρθε η ώρα να βγεις στην πόλη, πρέπει να έχεις ένα ρούχο που θα αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία, λίγο πόδι ή ντεκολτέ.

TO ANOIΞΙΑΤΙΚΟ ΘΗΛΥΚΟ ΦΟΡΕΜΑ
Ακριβώς όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνεται θα θελήσεις να δείξεις τη girly πλευρά σου με florals ή βολάν.

TO ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ
Το καλεί φθινόπωρο χρειάζεται ένα φόρεμα σε μια πλούσια κατασκευή και απόχρωση, είτε είναι από δέρμα, βελούδο ή κασμίρι-θα πρέπει να δείχνει on-season.

ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Ένα καλά δομημένο φόρεμα σε μαύρο ή μπεζ, λευκό ή μπλε σκούρο θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.


TO LADYLIKE ΒΡΑΔΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ

Για αυτές τις περιπτώσεις, όταν ένα φόρεμα κοκτέιλ ή black tie δεν λειτουργεί, ένα ladylike βραδινό φόρεμα είναι ακριβώς το πράγμα που θα πρέπει να αναζητάς.

ΤΟ COCTAIL ΦΟΡΕΜΑ

Όταν πρόκειται για εκείνο το φόρεμα για το ραντεβού ή τις βραδινές υποθέσεις πρέπει να επιλέξεις κάτι το ιδιαίτερο, αλλά όχι πολύ αξέχαστο (ώστε να μπορείς να το φοράς ξανά και ξανά) και σε μαύρο χρώμα.

Read More

And More