Τα ωραιότερα jeans της αγοράς για να διαλέξεις!

Aπό τα jackets, τις φούστες και τα παντελόνια το αγαπημένο υλικό όλων μας έχει την τιμητική του και τη νέα σεζόν! Μιλάμε φυσικά για το denim που όλες λατρεύουμε να φοράμε, ανεξάρτητα από την ηλικία και το στιλ μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν σήμερα, η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα denim κομμάτια για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου και σου δίνει ιδέες και styling tips για να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς με βάση αυτά.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της…


To jean παντελόνι είναι ίσως το πιο αγαπημένο ρούχο της ντουλάπας μας, γαι αυτό καλό είναι να εμπλουτίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα νέα shapes ανα σεζόν. Δες εδώ τα καινούρια στιλ για να επιλέξεις αυτό που θα προσθέσεις στη συλλογή σου!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Tις τζιν φούστες, τις έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας με το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά αν τις συνδυάσεις έξυπνα με ένα οπακ καλσόν κι ένα πουλόβερ, πουκάμισο ή cardigan μπορείς να τα φορέσεις και τώρα. Η Σοφία σου βρήκε τις ωραιότερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να πειραματιστείς.

Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…


Ένα jean jacket είναι κομμάτι-κλειδι για την γκαρνταρόμπα μας και με το κατάλληλο styling μπορεί να ενταχθεί τόσο σε πρωινά, όσο και βραδινά σύνολα και να τα κάνει αμέσως να δείχνουν φρέσκα και μοντέρνα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να βρεις εκείνο που θα κάνεις δικό σου!

Read More

And More