Τα πανωφόρια τoυ φθινοπώρου! Trench coat, παρκά, παλτό για τη νέα σεζόν!

Αν κάτι μας έχει διδάξει η εμπειρία μας στη μόδα είναι ότι ένα πανωφόρι μπορεί να μετατρέψει αμέσως ένα outfit από αδιάφορο, σε εξαιρετικά ενδιαφέρον και stylish. Και για τη νέα σεζόν υπάρχουν πραγματικά πολλές επιλογές ακόμα και για τα πιο απαιτητικά γούστα και όλες τις περιστάσεις.
Για αυτό η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα μετά από έρευνα αγοράς, συγκέντρωσε για σένα τις πιο fashion επιλογές που θα μεταμορφώσουν τα looks σου για να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις τι θα προσθέσεις στην wishlist σου για τη νέα σεζόν!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!


Τα trench-coats ή αλλιώς οι γνωστές μας καμπαρντίνες είναι από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στη ντουλάπα σου και φορώντας τα προσθέτεις στιλ και κομψότητα και στο πιο απλό look. Δες τις ανοιξιάτικες εκδοχές τους και κάνε update στα σύνολά σου!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Tο παρκά είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Διάλεξέ τo στο μήκος και την απόχρωση που προτιμάς και φόρεσε τo πάνω από jeans, φούστες και φορέματα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Σε ουδέτερη ή έντονη απόχρωση, με γιακά ή χωρίς, ladylike ή boyish είναι μόνο μερικά από τα στιλ που θα βρεις σε παλτό φέτος στην αγορά για να διαλέξεις το ύφος που ταιριάζει στο δικό σου look!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More