Τα πιο διαχρονικά καλοκαιρινά must-haves!

Το πιο σημαντικό μια σωστή και καλά οργανωμένη γκαρνταρόμπα είναι να έχουμε κάποια βασικά κομμάτια, ευέλικτα και κλασικά που δεν χάνουν ποτέ την κομψότητά τους. Το τέλειο t-shirt, το πολυαγαπημένο σου jeans, ή οι μαύρες κλασικές γόβες θα είναι για πάντα στην γκαρνταρόμπα σου και δεν θα βγουν ποτέ εκτός μόδας, το μόνο που χρειάζεται είναι μερικοί έξυπνοι συνδυασμοί ώστε να έχεις πάντα ένα φρέσκο και σύγχρονο look.
Επειδή όμως διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο και με αφορμή τις εκπτώσεις που ξεκίνησαν μόλις, σήμερα θα ασχοληθούμε συγκεκριμένα με τα καλοκαιρινά κομμάτια που μπορείς άφοβα να επενδύσεις τώρα και να φοράς κάθε χρόνο χωρίς να ανησυχείς οτι μπορεί να θεωρηθούν ξεπερασμένα.

Από τα φλοράλ φορέματα μέχρι τις ψάθινες τσάντες, μετακινήσου λοιπόν προς τα κάτω για να δεις ποια είναι τα βασικά κομμάτια που θα διασφαλίζουν το στιλ σου κάθε καλοκαίρι!

ΤΟΥΝΙΚ


Δεν μπορούμε να φανταστούμε καλοκαίρι χωρίς τουνίκ και δε θα έπρεπε ούτε εσύ. Είναι χαρούμενες, ευέλικτες και απίστευτα άνετες.

ΨΑΘΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ


Φέτος έχουμε πάθει εμμονή με τις ψάθινες τσάντες, αλλά από τα καπέλα, τα σανδάλια και τα καπέλα τα ψάθινα αξεσουάρ είναι τέλεια για το καλοκαίρι.

BOHO TOP


Aνεπιτήδευτο και ανέμελο, καμία καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτό.

ΛΕΥΚΟ ΤΖΙΝ


Όταν έξω κάνει ζέστη, το λευκό τζιν δίνει ζωή σε όλα τα basic κομμάτια σου.

ΕSPADRILLES


Mια επιλογή σε παπούτσια με τη σφραγίδα έγκρισης των παριζιάνικων it-girls, που θα φοράς κάθε καλοκαιρινή σεζόν.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ FLORAL

Eδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια: Τα φλοράλ είναι must-have του καλοκαιριού και τα φοράμε σε ο,τιδήποτε, από φορέματα και τοπ μέχρι τσάντες και παπούτσια.


Read More

And More