Τα πιο hot fashion items για τις βραδινές εμφανίσεις σου!

Αυτή τη σεζόν, βάλε για λίγο στην άκρη το κλασικό μικρό, μαύρο φόρεμά σου και βάλε στη θέση του κάτι λίγο λιγότερο παραδοσιακό για τη βραδινή σου έξοδο. Σου εγγυώμαστε ότι μπορείς να τραβήξεις τα βλέμματα με ένα cool cropped pants σωστά συνδυασμένο, με ένα glamorous maxi φόρεμα ή μια λαμπερή midi φούστα και γα να είμαστε ειλικρινείς, ποια δε θα ήθελε λίγo sexy vibe στο look της με ένα βαθύ ντεκολτέ ή ένα crop-top;

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις τις πιο stylish ιδέες για βραδινά looks ανάλογα με το στιλ που εσύ προτιμάς. Cool, glam ή sexy;


To cool vibe στα βραδινά looks έρχεται μέσα από ανδρικά κομμάτια σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις! Διατήρησε τη θηλυκότητα σου με ψηλοτάκουνα παπούτσια!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές


Δες πως μπορείς να αναδείξεις με στιλάτο και ισορροπημένο τρόπο τη sexy πλευρά σου. Μini γραμμές, βαθύ ντεκολτέ και cropped τοπ στις σωστές αναλογίες, δημιουργούν sexy σύνολα, αποφεύγοντας το υπερβολικό αποτέλεσμα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Αν θέλεις να λάμψεις και να ξεχωρίσεις στη βραδινή σου έξοδο τότε αυτή είναι η κατηγορία που σε αφορά. Οι maxi γραμμές και τα μεταλλικά στοιχεία θα κάνουν το look σου πιο glam. Σε αυτό συμβάλουν εξίσου σημαντικά οι ημιδιάφανες και δαντελένες λεπτομέρειες, καθώς και τα βελούδινα υφάσματα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές

Read More

And More