Τι να φορέσεις στο γυμναστήριο!

Εσύ τι φοράς για να πας στο γυμναστήριο; Πολλές φορές μόδα και πρακτικότητα δεν συμβαδίζουν, όταν πρόκειται όμως για τον workout look σου, αξίζει να ασχοληθείς λίγο παραπάνω.

Η Σοφία Σούζα για να σε βοηθήσει, σήμερα σου κάνει μια επιλογή από τα πιο cool κομμάτια για την προπόνηση σου, που περιλαμβάνει πραγματικά τα πάντα: από τα πολύχρωμα running παπούτσια μέχρι το κομψό yoga pants και το hoodie σου για το γυμναστήριο.

Κάνε λοιπόν κλικ επάνω στις εικόνες και δες τα ωραιότερα workout items που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις το πιο cool στιλ!


Sweatshirts, φανελάκια και hoodies. Δες εδώ τις ωραιότερες επιλογές σε τοπ για να ξεκινήσεις να συνθέτεις το look σου για το γυμναστήριο!

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις προτάσεις σε τοπ!


Τα κολάν είναι από τα πιο χρήσιμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας αφού εκτός από το γυμναστήριο ή τις δραστηριότητες μας, μας συνοδεύουν με στιλ και σε καθημερινές βόλτες.

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις προτάσεις σε κολάν!


Δες ποιες είναι οι νέες τάσεις στα sneakers και βρες το ζευγάρι που ταιριάζει στο look γυμναστηρίου σου! Μην ξεχνάς ότι πλέον τα φοράμε και εκτός γυμναστηριου και σχεδόν με όλα μας τα ρούχα!

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις προτάσεις σε sneakers!


Read More

And More