Τι να φορέσω στο ρεβεγιόν! Τα πιο στιλάτα και glam looks για την περίσταση

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και σαν γνήσιες fashionistas το μοναδικό μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι το look που θα επιλέξουμε. Γιατί, αγαπητή φίλη μου, οι γιορτές μας προδιαθέτουν να φορέσουμε τα “καλά” μας, να βάλουμε ένα κόσμημα παραπάνω και να κάνουμε τη στιλιστική μας υπέρβαση, όπως εξάλλου επιτάσσει το κλίμα των ημερών.

Σε αυτό το έργο όμως δεν είσαι μόνη σου, για ακόμα μια φορά! Η fashion editor, Σοφία Σούζα, σου δείχνει τα ιδανικά ρούχα και αξεσουάρ που θα απογειώσουν στιλιστικά το γιορτινό σου look. Τα sequin (ή αλλιώς παγιέτα), το μαύρο και το κόκκινο χρώμα είναι τα μυστικά συστατικά που ταιριάζουν ιδανικά στα γιορτινά outfits, διεκδικώντας την πρωτιά ανάμεσα στις επιλογές μας! Αλήθεια, εσύ τι θα προτιμήσεις; Ποια θα είναι η στιλιστική σου επιλογή; Μετακινήσου προς τα κάτω και δες ρούχα και αξεσουάρ σε θηλυκές, κόκκινες αποχρώσεις, σε total black διάθεση ή με sequin glam υφάσματα και λεπτομέρειες. Και όλα αυτά, βάση των τάσεων της εποχής, φυσικά!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές που έκανε για εσένα η Σοφία!


Sequin
Μπορείς να το πεις glam, μπορείς να το πεις disco ή αλλιώς looks με παγιέτες! Τα sequin ρούχα και αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους μέσα στις γιορτές, κάνοντάς μας ακόμα πιο λαμπερές και στιλάτες. Τόλμησέ το και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Μαύρο
Είναι διαχρονικό, safe και ο πρωταγωνιστής κάθε περίστασης. Τα μαύρα ρούχα και αξεσουάρ σε ωθούν να δημιουργήσεις ένα classy look, μια ρομαντική dark εμφάνιση ή ένα elegant outfit σε minimal ύφος.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Κόκκινο
Θηλυκό, τολμηρό και σίγουρα το χρώμα που θα τραβήξει το βλέμμα όλων. Το φλογερό κόκκινο βρίσκεται ανάμεσα στις πιο hot επιλογές για τα γιορτινά σύνολα, όπως γίνεται εξάλλου κάθε χρόνο. Ποια είναι τα must κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ για τα φετινά Χριστούγεννα;

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!

Read More

And More