Τι θα φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου: φούστα, φόρεμα ή παντελόνι; Πάρε ιδέες για τα look σου

Ο Άγιος Βαλεντίνος βρίσκεται προ των πυλών κι εσύ έχεις αρχίσει να αγχώνεσαι για εκείνη τη ρομαντική βραδιά. Ξέρεις τι εννοώ! Σκέφτεσαι από τώρα το look που θα επιλέξεις, τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το σύνολο, καθώς και τα κοσμήματα που θα δώσουν αυτήν την ιδιαίτερη πινελιά που αναζητάς. Είτε έχεις κανονίσει να βγεις με τον σύντροφό σου εκείνη την ημέρα, είτε έχεις σκοπό να παρευρεθείς σε κάποιο anti-Valentines party, εμείς σου έχουμε τη λύση.

Η fashion edtitor Σοφία Σούζα φρόντισε να δημιουργήσει για όλες εμάς δύο total σύνολα με βασικό κομμάτι το φόρεμα, τη φούστα ή το παντελόνι. Ναι, σου τα έχει έτοιμα, “σεταρισμένα” και προσαρμοσμένα για αυτήν τη νύχτα. Οπότε μην αγχώνεσαι, δες τις ιδέες της και από αύριο κιόλας πήγαινε στα μαγαζιά για να αποκτήσεις το look που ταιριάζει ιδανικά σε σένα!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!


Ραντεβού με φόρεμα
Το φόρεμα για ακόμα μια φορά έχει την τιμητική του για εκείνη την ημέρα! Αν θες λοιπόν να είσαι sexy και να αναδείξεις τη σιλουέτα σου με το σωστό τρόπο, δεν έχεις παρά να διαλέξεις τους χρωματικούς συνδυασμούς και το στιλ που πιστεύεις ότι θα σε κάνουν να λάμψεις. Το μαύρο, το κόκκινο και τα metallics είναι φυσικά οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Ραντεβού με παντελόνι
Αν είσαι cool και αναζητάς κάτι άνετο για τη συγκεκριμένη βραδιά, τότε ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Σου έχουμε μια επιλογή με jeans και metallics, για σένα που δεν θες να αποχωριστείς το αγαπημένο σου κομμάτι ούτε αυτήν τη βραδιά, αλλά κι ένα πιο sexy look με leather pants και lingerie top. Και στα δύο look “παίζουν” τα shiny αξεσουάρ και κοσμήματα.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Ραντεβού με φούστα
Η ροζ φούστα “φλερτάρει” με τις μαύρες αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα ρομαντικό και sexy look για όσες θέλουν να είναι girly αλλά με κάποιες θηλυκές πινελιές. Από την άλλη έχουμε τη sequin φούστα που “παίζει” με τη δαντέλα και τα μαύρα αξεσουάρ, κάνοντας το σύνολο glam, εντυπωσιακό, αλλά όχι υπερβολικό!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More