Τρεις από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης στις βιτρίνες του Tlife!

Sleepwear, sparkling και rainbow stripes: Τρεις δυνατές τάσεις που επικράτησαν στα catwalks της άνοιξης! Κι επειδή ξ’ερουμε ότι πολλές φορές βλέπεις ένα νέο trend που σου αρέσει, δεν είσαι σίγουρη για το πως μπορείς να τo προσαρμόσεις σωστά στο look σου χωρίς να χάσεις το προσωπικό σου στιλ, ερχόμαστε εμείς για να σε βοηθήσουμε!

Η fashion editor του Τlife, Σοφία Σούζα, αυτήν την εβδομάδα βγήκε λοιπόν στα μαγαζιά και σε βοηθάει να επιλέξεις κομμάτια που τις αντιπροσωπεύουν και σου δίνει styling tips για να τα φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ποια θα επιλέξεις εσύ; Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές!


Τα κομμάτια που συνήθως είναι καταδικασμένα στην αφάνεια της κρεββατοκάμαρας βλέπουν πλέον το φως του ήλιου χάρη σε πολλούς μεγάλους οίκους που τους έδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανοιξιάτικες πασαρέλες τους.Οι νέες σιλουέτες είναι ρευστές, φέρνουν χαλαρό στιλ και προσθέτουν σέξι ύφος στο look σου!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις τα τελευταία χρόνια! Τα ρούχα και τα αξεσουάρ σε μεταλλικές αποχρώσεις θα συνεχίσουν να δίνουν λάμψη στα looks μας σε νέες γραμμές και πιο ανοιχτά χρώματα για την άνοιξη.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Οι πιο hot τάση του καλοκαιριού εμφανίζεται σε νέα έκδοση! Αποκτά έντονα χρώματα και οριζόντια ή κάθετη φορά. Διάλεξε ένα ρούχο με ριγέ μοτίβο και συνδύασέ το με μονόχρωμα αξεσουάρ ή αν είσαι πιο τολμηρή συνδύασε περισότερα ριγέ κομμάτια μεταξύ τους.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις επιλογές!


Read More

And More