Τζιν: Τα ωραιότερα κομμάτια της αγοράς για να διαλέξεις!

Όταν μιλάμε για τζιν υπάρχουν πραγματικά πολλές επιλογές εκεί έξω. Αν ψάχνεις για την τέλεια casual εμφάνιση , μπορείς να επιλέξεις skinnies, cropped flares, τζιν παντελόνες, και ούτω καθεξής. Το ιδανικό look για το Σαββατοκύριακο; Ίσως με ένα boyfriend ή ένα distressed wide-leg. Κι ενώ φυσικά θα πρέπει να φοράς ό, τι σου αρέσει και σε κάνεις να αισθάνεσαι πιο άνετα, υπάρχουν ορισμένα στιλ που είναι πιο μπροστά από άλλα για αυτές τις διαφορετικές περιπτώσεις.
Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να συμπληρώσεις τις τυχόν τζιν ελλείψεις που μπορεί να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σήμερα σου συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα και πιο hot denim κομμάτια που βρήκαμε αυτή τη στιγμή στην αγορά για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping.

Kάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις μας!


To jean παντελόνι είναι ίσως το πιο αγαπημένο ρούχο της ντουλάπας μας, γαι αυτό όσα και αν έχουμε, πάντα θέλουμε να αποκτήσουμε ένα τουλάχιστον ακόμα. Δες εδώ τα καινούρια στιλ της σεζόν για να επιλέξεις αυτό που θα προσθέσεις στη συλλογή σου!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Τα τζιν σορτς και τις τζιν φούστες, τα έχουμε συνδεδεμένα με τον ζεστό καιρό. Παρόλα αυτά αν τα συνδυάσεις έξυπνα μπορείς να τα φορέσεις και αργότερα όταν οι θερμοκρασίες αρχίσουν να πέφτουν. Η Σοφία σου βρήκε τα πιο ωραιότερα items που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να πειραματιστείς.

Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…


Ένα jean φόρεμα και πουκάμισο είναι κομμάτια-κλειδιά για την γκαρνταρόμπα μας και με το κατάλληλο styling μπορούν να ενταχθούν τόσο σε πρωινά, όσο και βραδινά σύνολα και να τα κάνουν αμέσως να δείχνουν φρέσκα και μοντέρνα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να βρεις εκείνα που θα κάνεις δικά σου!


Read More

And More