Τζιν φούστες, σορτς και playsuits: Τα πιο stylish κομμάτια της αγοράς αποκαλύπτουν τα πόδια σου!

Αυτή την εβδομάδα η αποστολή της fashion editor του TLIFE -Σοφίας Σούζα είναι να σου βρει τα πιο stylish κομμάτια της αγοράς για να αποκαλύψεις τα πόδια σου και καθόλου τυχαία αφού μας περιμένουν πολλές ζεστές ημέρες και τώρα είναι η στιγμή να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με μερικά λίγο πιο ελαφριά ρούχα.
Επιπλέον την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν επίσημα οι εκπτώσεις οπότε μπορείς να εντοπίσεις τώρα τα κομμάτια που θα μπουν στη shopping list σου πριν βγεις για ψώνια. Η Σοφία συγκέντρωσε για εσένα σήμερα τα ωραιότερες τζιν φούστες, σορτς και playsuits της αγοράς και σου προτείνει τρόπους για να τα φορέσεις και να δείχνεις sexy, αλλά με στιλ!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…


Ναι, τώρα είναι η τέλεια στιγμή να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με σορτς-σε περίπτωση που τα αγαπάς και το επιτρέπει φυσικά ο σωματότυπός σου. Ταίριαξέ τα με sneakers ή φλατ σανδάλια το πρωί και με platform sandals το βράδυ.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Οι τζιν φούστες, είναι must-have κομμάτι του καλοκαιριού. Φέτος βγαίνουν σε πολλά διαφορετικά shapes και στιλ. Η Σοφία σου βρήκε τα πιο ωραιότερα items που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να πειραματιστείς.

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…


Μονόχρωμα ή εμπριμέ, minimal ή με ιδιαίτερα κοψίματα, τα ωραιότερα playsuits της αγοράς είναι εδώ για να βρεις αυτό που θα προσθέσεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Συνδύασέ το με ελαφριά πανωφόρια και ολοκλήρωσε τα looks σου με flats το πρωί και με sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα στις βραδινές σου εμφανίσεις.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές..

Read More

And More