Western, space, floral: Ρούχα και αξεσουάρ για να υιοθετήσεις τα trends της σεζόν στο στιλ σου

Βρισκόμαστε σχεδόν στα τέλη του Σεπτέμβρη και ήδη έχεις τσεκάρει τις τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν. Τώρα, λοιπόν, βρίσκεσαι στη φάση που θα ξεκινήσεις σταδιακά να τις εντάσεις στις εμφανίσεις σου. Και εμείς φυσικά θα σε βοηθήσουμε σε αυτό και θα σου δώσουμε τα “φώτα” μας.

Όπως κάνουμε τις τελευταίες εβδομάδες, έτσι και σήμερα, σε συνεργασία με την fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, σε ντύνουμε με τα trends της σεζόν. Η Σοφία έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά και συγκέντρωσε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα σε διατηρήσουν in fashion και φέτος. Δηλαδή το project “από την πασαρέλα στην πραγματικότητα” συνεχίζεται.

Σήμερα την τιμητική τους έχουν οι εξής τάσεις: space, floral, western. Αλήθεια, εσένα ποια σου αρέσει περισσότερο; Η μήπως σε “ψήνουν” και οι τρεις; Τσέκαρε τις επιλογές και δημιούργησε τα δικά σου μοναδικά σύνολα!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Western

Suede ρούχα με cow prints, denim, αστέρια, aztec λεπτομέρειες και αξεσουάρ που παραπέμπουν σε cow girl, όπως καπέλα, μπότες και μπαντάνες. Αυτή είναι η western τάση και είναι μπορείς εύκολα να την υιοθετήσεις σε casual εμφανίσεις. Κυρίαρχα χρώματα είναι το μπλε, το κόκκινο και το neutral και οι οίκοι που την υποστήριξαν είναι οι Balmain, Tommy Hilfiger και House of Holland.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Space

Η διαστημική τάση υιοθετεί πολλά στοιχεία από τα metallics, μόνο που δεν τα αποτυπώνει με τόσο glam αισθητική. Ο οίκος Chloe προώθησε το trend με fashion items διακοσμημένα με αστέρια και πλανήτες, ο οίκος Chanel προτίμησε να εντάξει μεταλλικά στοιχεία σε chic σύνολα δημιουργώντας κάτι παρεμφερές με στολή αστροναύτη, ενώ η σχεδιάστρια Isabel Marant διατήρησε πιο minimal αισθητική.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Floral

Ναι θα συνεχίσεις να φοράς το floral και το χειμώνα. Οι οίκοι Vivienne Westwood, Balenciaga και Ralph Lauren αποφάσισαν να το αποτυπώσουν στα σύνολά τους με μια ρετρό αισθητική που θυμίζει παλιά δεκαετία. Σε αντίθεση με τον οίκο Dolce & Gabbana που εδώ και χρόνια έχει αδυναμία στο θηλυκό και spanish floral. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα ευχαριστηθείς αυτό το μοτίβο και τη νέα σεζόν σε πολλά χρώματα. Εκτός από τα ρούχα, μην φοβηθείς να προσθέσεις στο στιλ σου floral παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Σε περίπτωση που το έχασες:
Κάνε κλικ εδώ για να δεις ρούχα και αξεσουάρ για τις τάσεις denim, metallics, βελούδο.
Κάνε κλικ εδώ για να δεις ρούχα και αξεσουάρ για τις τάσεις καρό, κόκκινο, folklore.

Read More

And More