Χρωματιστά παντελόνια, τοπ και παπούτσια: Το Tlife γέμισε με τα fashion items που πρέπει να επενδύσεις τώρα

Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να αυξάνεται κι εσύ θες σταδιακά να “αποβάλλεις” τα μαύρα και γκρι ρούχα από πάνω σου. Λογικό το βρίσκω! Όπως και να το κάνουμε, όταν ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει φλερτάρουμε περισσότερο με την ιδέα των έντονων χρωμάτων, των prints και των spring outfits. Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα δεν μπορείς να φορέσεις τα πολύ “ελαφριά” και αέρινα ρούχα γιατί ο καιρός δεν το “σηκώνει”. Αλλά από την άλλη βαρέθηκες αυτό το μουντό και χειμερινό στιλ που σε χαρακτήριζε τους περασμένους μήνες. Το μόνο που έχω να σου πω είναι συνέχισε να διαβάζεις…

Για ακόμα μια φορά έχουμε στο πλευρό μας τη fashion editor Σοφία Σούζα, η οποία έψαξε και βρήκε τα πιο χρωματιστά και in fashion παντελόνια, τοπ και παπούτσια της αγοράς που μπορούμε να φορέσουμε από τώρα μέχρι και την Άνοιξη. Δεν είναι ούτε πολύ καλοκαιρινά αλλά ούτε και χειμερινά κι έχουν σαν σήμα κατατεθέν τα έντονα χρώματα.

Πριν προτρέξεις στην αγορά, τσέκαρε τις super stylish προτάσεις τις Σοφίας!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!


Τοπ
Ένα χρωματιστό τοπ ίσως είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσεις λάμψη και ξεχωριστό στιλ εύκολα στα σύνολά σου, χωρίς να αποτύχεις. Οι αποχρώσεις ποικίλουν και τα μοτίβα που “παίζουν” είναι καρό, military καθώς και στιλάτα logos. Διάλεξε ένα από τα προτεινόμενα fashion items και συνδύασέ το με λευκά παντελόνια, jeans, ακόμα και με τις αγαπημένες σου φούστες. Ναι, μπορείς να δημιουργήσεις ένα bright look με ένα μόνο τοπ.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Παντελόνια
Μπορεί το χρωματιστό παντελόνι να σου φαίνεται σαν ιδέα λίγο τολμηρή, αλλά αν “παίξεις” έξυπνα θα πετύχεις στιλιστικό τζακ ποτ! Επέλεξε ένα από αυτά που σου προτείνουμε και δημιούργησε το δικό σου color block look με ένα τοπ με prints ή χρώμα ή διατήρησε “ήσυχο” το αποτέλεσμα με neutral κομμάτια. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που υιοθετούν πολλές σταρ είναι το color pants.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Παπούτσια
Τα sneakers από μόνα τους είναι τάση! Τα χρωματιστά sneakers όμως είναι huge τάση. Επειδή λοιπόν ξέρω ότι τα αγαπάς, σε βολεύουν πολύ και σε διατηρούν στιλάτη, δες εδώ τα πιο hot shoes της νέας σεζόν που αξίζει να επενδύσεις και που θα φοράς από το πρωί μέχρι το απόγευμα, σχεδόν με κάθε σου σύνολο.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More