Υποδεχόμαστε το χειμώνα με ρούχα και αξεσουάρ που προτείνει η fashion editor

Τα αέρινα ρούχα ανήκουν πλέον στο παρελθόν, τα σανδάλια έχουν σβηστεί από το χάρτη και τα μαγιό που φορούσαμε το καλοκαίρι υπάρχουν μόνο στις φωτό που ανεβάζουμε στο instagram με hashtag #tbt.

Εν ολίγοις… bye bye summer! Πρέπει να το αποδεχτούμε και ταυτόχρονα να υποδεχτούμε και το χειμώνα. Ο χειμώνας θέλει άλλο στιλ. Λίγο πιο ζεστό, λίγο πιο cosy και πάντα βασισμένο στα trends της σεζόν που κερδίζουν έδαφος. Το ξέρεις ήδη αυτό! Το θέμα είναι όμως ότι είμαστε κάπως αποπροσανατολισμένες και αποσυντονισμένες όσον αφορά στο κομμάτι των νέων αγορών. Δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε και που να σταματήσουμε. Όταν μιλάμε για ψώνια, δύσκολα μπαίνει στοπ. Θέλουμε πανωφόρια, γάντια, καπέλα και γενικά ultra stylish items που θα χτίσουν ένα ευφάνταστο winter look. Πριν βγεις λοιπόν στην αγορά, συνέχισε να διαβάζεις!

Σε αυτό το σημείο η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, θα μπει στην παρέα μας! Η Σοφία για ακόμα μια φορά βγήκε στην αγορά για εσένα και πριν από εσένα, με σκοπό να σε βοηθήσει στις νέες αγορές που θα κάνεις. Η ίδια συγκέντρωσε ρούχα και αξεσουάρ για το χειμώνα που θα λατρέψεις και θα θέλεις αμέσως να εντάξεις στις εμφανίσεις σου. Διάλεξε τα ιδανικά και ετοιμάσου να κάνεις εντυπωσιακά street styles και νέες λήψεις… για το insta account σου!

Κάνε κλικ εδώ και δες τα items!

Read More

And More