Παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, ζιπ κιλότ: Οι ωραιότερες επιλογές της αγοράς!

Eίναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, και είναι ένα ρούχο που ανάλογα με το ύφος, το ύφασμα και το shape, μπορεί να γίνει κατάλληλο για ένα τεράστιο φάσμα περιστάσεων. Μιλάμε για το παντελόνι που αν είσαι fan του, φέτος είναι η σεζόν σου.
Για αυτό κι η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα σήμερα σου συγκέντρωσε τις ωραιότερες εκδοχές του για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Είτε το στιλ σου είναι κλασικό, σέξι ή cool, σίγουρα θα βρεις ένα παντελόνι, μια ζιπ κιλότ ή και μια ολόσωμη φόρμα να ταιριάζει στο γούστο σου, ανάμεσα στις επιλογές που έκανε για σένα.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές!


Αν είσαι από τα κορίτσια που αγαπούν τα παντελόνια, εδώ θα βρεις το επόμενο που θα προσθέσεις στη συλλογή σου! Loose, straight ή flare, σε oυδέτερη ή έντονη απόχρωση, με pattern ή χωρίς, τα ωραιότερα της αγοράς είναι εδώ για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει…

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Τα overalls είναι μια τέλεια επιλογή τόσο για μια πιο formal περίσταση όσο και για ένα girls night out. Από τις ολόσωμες φόρμες κατάλληλες για το γραφείο, μέχρι την casual για το Σαββατοκύριακο και την πιο επίσημη για τη βραδινή σου έξοδο, εδώ θα βρεις τις ωραιότερες!

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Είναι το κομμάτι που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα must have της σεζόν και πρέπει οπωσδήποτε κι εσύ να το φορέσεις! Διάλεξε εκείνο που ταιριάζει στο σώμα και το στιλ σου και φόρεσέ το με μπότες ή ankle boots το πρωί και με ψηλοτάκουνα πέδιλα για μια stylish βραδινή εμφάνιση.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Read More

And More