7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το Dior Couture Fall 2016 show

O Dior παρουσίασε την Fall 2016 συλλογή υψηλής ραπτικής του χθες στο Παρίσι, -την τέταρτη συλλογή από τους προσωρινούς επικεφαλείς σχεδιασμού του οίκου Lucie Meyer και Serge Ruffieux. Η ασπρόμαυρη συλλογή περιλάμβανε signature σχήματα και σιλουέτες, με αποκορύφωμα μια σειρά από φορέματα με περίτεχνα χρυσά και ασημένια κεντήματα. Mετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τα 7 πράγματα που ξέρεις για το show.


1. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Haute Couture Dior salon στην 30 Avenue Montaigne στο Παρίσι, το location τoυ πρώτου show του Christian Dior το 1947 και τον οίκο για όλες τις λειτουργίες υψηλής ραπτικής και ατελιέ του Dior.


2. Το εσωτερικό του κτιρίου, και το σαλόνι που στέγασε το show εμπλουτίστηκε με χρυσές αποχρώσεις και με μια επένδυση από λευκές καρέκλες. Μια ομάδα μουσικών εγχόρδων συστάθηκε κατά μήκος ενός τοίχου, όπου έπαιξαν το “The Chauffeur των”Duran Duran.


3. Η πρέσβειρα τού Dior Marion Cotillard καθόταν στην πρώτη σειρά μαζί με τη Natalia Vodianova.


4. Η Celine Dion ήταν επίσης παρούσα, φορώντας ένα μαύρο σακάκι Dior και δερμάτινο κολάν.


5. Ολόκληρη η συλλογή υψηλής ραπτικής ήταν χωρίς χρώμα, εκτός από λίγες χρυσές ή ασημί λάμψεις.


6. Το νέο πρόσωπο του Dior n=make-up Bella Hadid περπάτησε στο show mε ένα μαύρο βαθύ V-neck φόρεμα.


7. Δεν υπήρχε ούτε ένα ψηλοτάκουνο στην επίδειξη, με το κάθε μοντέλο γειωμένο στο πάτωμα με ένα ζευγάρι lace-up επίπεδα σανδάλια.

Read More

And More