4 συμβουλές για να φοράς τακούνια χωρίς…πόνο!

Τα ψηλοτάκουνα είναι από τα πιο αγαπημένα παπούτσια στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Δεν υπάρχει όμως τίποτα χειρότερο από το να φοράς τα αγαπημένα σου παπούτσια και να …πονάς! Κάτι που όλες έχουμε πάθει. Υπάρχουν 4 συμβουλές ώστε να χαρείς τα super sandals σου χωρίς να υποφέρεις ούτε 3 λεπτά!

1. Φόρα πάντα το σωστό νούμερο
Ναι μην σου φαίνεται παράξενο γιατί όλες έχουμε αγοράσει κάποια στιγμή ένα νούμερο μικρότερο το πέδιλο που είδαμε και πέσαμε κάτω…ξερές. Aλλά τώρα δεν μπορούμε ούτε λεπτό να το φορέσουμε. Πάντα το σωστό νούμερο και πάντα να είναι άνετο και με καλή εφαρμογή!

2. Προτίμησε χοντρό τακούνι
Το ξέρω, το λεπτό είναι πιο sexy αλλά αν θες να περάσεις ώρες πάνω στα ψηλοτάκουνα σου τότε δώσε τόπο…στο στιλέτο και βάλε chunky heels. Είναι 100% πιο ξεκούραστα και το ίδιο …ψηλά!


3.Απόφυγε τη λεπτή σόλα

Αν θες να μην κουραστείς και να έχεις το effect ότι φοράς πλατφόρμες τότε ναι απόφυγε την λεπτή σόλα και προτίμησε κάποιο πέδιλο με φιάπα ώστε να είναι πιο …απολαυστικό!

4. Κάνε διάλειμμα
Όσο και να σου ακούγεται …περίργο είναι ο μαγικός κανόνας για να μείνεις όση ώρα θες…ψηλά! Κάθισε, ξεκούρασε λίγο τα πόδια και ξαναξεκίνησε. Λίγο διάλειμμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

Read More

And More