5 ζευγάρια παπούτσια που αξίζει να επενδύσεις (και δεν θα μετανιώσεις για πολλές σεζόν ακόμα)

Ναι είναι γεγονός! Τα παπούτσια είναι πάντα πολύ ψηλά στις επιθυμίες μας κάθε σεζόν. Είναι απίθανο πόσο εύκολα μεταμορφώνουν ένα look και πόσο εύκολα αλλάζουν την διάθεση μας. Πάντα θες ένα ζευγάρι ακόμη, πάντα βρίσκεις κάτι να σου αρέσει από τις νέες τάσεις και ποτέ δεν είναι αρκετά!

Πέρα από τα παπούτσια που αγοράζεις κάθε σεζόν, ίσως ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε κάποια που είναι ξεκάθαρα hot για πολλές σεζόν ακόμη (ορκίζομαι). Είναι 5 και είναι super. Δεν έχεις παρά να τα δεις και να το σκεφτείς! Ξεκινάμε..


1.Gucci Jordaan loafers

Από το Ιανουάριο του 2015 που ο Alessando Michele πήρε τα ηνία του οίκου, ήρθε μία αναγέννηση στο συγκεκριμένο μοντέλο! Έγινε πιο λεπτεπίλεπτο και αμέσως must have. Aν είσαι τύπος που αγαπάει τα classic loafers αυτή είναι η αγορά που πρέπει να κάνεις!


2.Chanel two-tone slingbacks

Παρόλο που δεν είναι το στυλ μου (tomboy αγαπώ) αυτά είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που ναι θα ήθελα να έχω και εγώ (βρε αδερφέ). Έχουν κάτι που τα κάνουν adorable και ας είναι lady style Πρώτα δημιουργήθηκαν από την Coco Chanel το 1957 και τα επανέφερε ο τωρινός creative director Karl Lagerfeld στην Autumn/Winter 2015 collection.


3.Christian Louboutin Pigalle pumps

Έχουν πάρει την ονομασία τους από μία παραθαλάσσια περιοχή κοντά στο Παρίσι και είναι με διαφορά το most iconic μοντέλο του οίκου. Με pointed toe και 12ποντο pencil-straight τακούνι, δίνει υπέροχη στάση στο σώμα, κάτι που η Kate Moss έχει καταλάβει και σπάνια φοράει κάτι άλλο στις red carpet εμφανίσεις της!


4.Chloé Susanna boots

Τα πρωτοείδαμε στην Pre-Fall 2008 collection και έτσι απλά ο οίκος Chloe δημιούργησε ένα icon shoe pair! H Κate Bosworth και η Sienna Miller είναι αυτό που λέμε huge fans και επειδή αυτές ξέρουν από σωστό new boem style, αν είσαι τέτοιος τύπος αυτό είναι η σωστή αγορά για εσένα!


5.Balenciaga Ceinture boots

Αν είσαι κορίτσι με street style εμμονές και σου αρέσει το cool ντύσιμο, σίγουρα έχεις προσέξει αυτά τα παπούτσια. Σχεδιασμένα από τον Nicolas Ghesquière, ήταν μέρος της Spring/Summer 2011 collection. Η direct μετάφραση του “ceinture” είναι “ζώνη” και αναφέρεται στις δύο λωρίδες δέρματος που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό τους αλλά και η signature λεπτομέρειά τους εμπνευσμένη από την punk culture!

Read More

And More