AXDW- Ημέρα 1η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Η επετειακή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας -Athens Xclusive Designers Week -ξεκίνησε για να αποκαλύψει τις τάσεις της μόδας για την επόμενη σεζόν έτσι όπως οι Έλληνες σχεδιαστές τις ορίζουν.
Φρέσκα ελληνικά ονόματα της μόδας μαζί με άλλα που είναι ήδη γνωστά και καταξιωμένα, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην πασαρέλα του Ζάππειου Μεγάρου.
Το TLIFE φυσικά βρέθηκε εκεί ώστε να δει και να σου μεταφέρει όλα όσα είδε την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης!

NASSOS NTOTSIKAS


O σχεδιαστής Nassos Ntοsikas έκανε την έναρξη των shows παρουσιάζοντας μια συλλογή εμπνευσμένη από τη Χημεία και τα μεταλλικά στοιχεία του περιοδικού πίνακα Au, Ar, Cu που αντιστοιχούν στο χρυσό, το ασήμι και τον μπρούντζο. “Χημικές ενώσεις” από βαμβάκι και μετάξι, μουσελίνα με μπροκάρ, πλέκονται για να συνθέσουν αποχρώσεις των τριών μεταλλικών στοιχείων αλλά και του ροζ και του aqua. Aιθέρια πλεκτά και φίνες υφές δίνουν μια πολυτελή αίσθηση ενώ τα μεταλλικά ντραπέ και οι λάμψεις προσθέτουν ένα επίσημο άγγιγμα σε μια all-day συλλογή.

OCEAN BY MARCIA THRASYVOULOU


Το luxury lifestyle fashion brand της σχεδιάστριας Μάρσιας Θρασυβούλου από την Κύπρο, πήρε τη σκυτάλη και παρουσίασε μια συλλογή από ιδιαίτερα και ξεχωριστά μαγιό και beachwear με εντυπωσικά patterns και κοψίματα σε μια χρωματική παλέτα από ουδέτερες αλλά και έντονες αποχρώσεις.

RITA PATERONI


Ο δημοφιλής οίκος μόδας της Ρίτας Πατερώνη που έχει σημαντική παρουσία και στο εξωτερικό παρουσίασε τη νέα του συλλογή για τη σεζόν η οποία περιλάμβανε δημιουργίες σε άκρως θηλυκές σιλουέτες, μίνι αλλά και maxi looks σε μια χρωματική παλέτα από μαύρο, κυπαρρισί και μπορντό.

KATHY HEYNDELS


Ο γνωστός οίκος μόδας που μετρά ήδη 60 χρόνια δημιουργίας Kathy Heyndels παρουσίασε τη νέα συλλογή της για την τρέχουσα σεζόν. Δημιουργίες με το χαρακτηριστικό ύφος του οίκου και κύρια πηγή έμπνευσης τα θηλυκά shapes, που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα, αλλά και κομψά ανδρικά κοστούμια.

VLASSI HOLEVA


Ο γνωστός οίκος μόδας Vlassi Holeva κάνει ένα δυναμικό come back επαναλανσάροντας το brand, στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων του, δημιουργώντας μία νέα σειρά συλλογών. Στην επετειακή 20 η AXDW παρουσίασε τη F/W 16-17 συλλογή με τίτλο AVH, με φορέματα με girly – chic στοιχεία, glam rock και casual-chic για all day εμφανίσεις.

Read More

And More