AXDW- Ημέρα 2η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Η 18η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζεται για δεύτερη μέρα και αποκαλύπτει τις τάσεις για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016!

Φρέσκα ελληνικά ονόματα της μόδας μαζί με άλλα που κουβαλούν μια παραπάνω ιστορία, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην πασαρέλα του Συνεδριακού Κέντρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το ΤLIFE φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και συνεχίζει να σου μεταφέρει όλα όσα δείχνουν οι Έλληνες σχεδιαστές καθώς το event εξελίσσεται.

ΕLMIRA BEGATTI



H Elmira Begatti η γνωστή γυμνάστρια pilates, κανε την έναρξη των shows της 2ης μέρας στο catwalk της AXDW παρουσιάζοντας τη S/S 2016 συλλογή sports & casual wear για άνεση στην κίνηση, με ρούχα χωρίς ραφές που εκφράζουν ροή, πάθος, ένταση,

JAROSZEWSKA


Δεύτερη ήρθε η σχεδιάστρια Natalia Jaroszewska, η επίτιμη προσκεκλημένη σχεδιάστρια από την Πολωνία που
παρουσίασε ολόμαυρα maxi φορέματα με δερμάτινες λεπτομέρειες και δαντέλες αλλά και αέρινες τουνίκ.

GIO SOURGIADAKIS


Ο εμπνευστής των fashion brands Gio.S και Me and My, Gio Sourgiadakis παρουσίασε μια συλλογή από μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονικά κοστούμια.


TASSOS MITROPOULOS



Ο Tassos Mitropoulos με τη συλλογή Bourlesque έφερε τον ρυθμό της swing μουσικής και τον αέρα των ’30’s και των ‘40’s με εντυπωσιακές δημιουργίες με κορσέδες, φτερά, εκκεντρικά κρόσια σε φούξια, κόκκινο, μπλε και κίτρινο χρώμα.

MAKIS TSELIOS

Τα shows της 2ης ημέρας ολοκληρώθηκαν με τον Maki Tselio, ο οποίος παρουσίασε μια συλλογή κυρίως σε black & white με δημιουργίες από μουσελίνες και δαντέλες, σατέν και κρεπ υφάσματα απλικαρισμένα με μοτίφ.

Read More

And More