AXDW- Ημέρα 2η: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Η 20η επετειακή Athens Xclusive Designers Week συνεχίζεται για δεύτερη μέρα και αποκαλύπτει τις τάσεις για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017!
Φρέσκα ελληνικά ονόματα της μόδας μαζί με άλλα που κουβαλούν μια παραπάνω ιστορία, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην πασαρέλα του Συνεδριακού Κέντρου Εθνικής Ασφαλιστικής.
Το ΤLIFE φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και συνεχίζει να σου μεταφέρει όλα όσα δείχνουν οι Έλληνες σχεδιαστές καθώς το event εξελίσσεται.

VASSILIS ZOULIAS


Με βάση τα κοκτειλ φορέματα και τις εντυπωσιακές μακριές τουαλέτες, άφθονα φλόραλ prints, μετάξι, δαντέλες και μπροκάρ η νέα συλλογή του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή Vassili Emmanuel Zoulia, εμπνέεται απο την πρώτη περίοδο της Baroness Fiona von Thyssen Bornemisza de Kaszon και τα λαμπερά χρόνια του μόντελινγκ.

DIMITRIS ORDOULIDIS


Εντυπωσιακοί γιακάδες, oversized γυναικεία σακάκια, ιδιαίτερα κοψίματα είναι μερικά από τα στοιχεία της συλλογής που παρουσίασε ο Dimitrios Ordoulidis, νικητής των New Designers Awards της 17 ης AXDW, με τίτλο metatron.

OLGA KARAVERVERI


Η Olga Karaververi παρουσίασε βραδινά φορέματα που αναδεικνύουν την κομψότητα και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας που τα επιλέγει, σε λευκό, μαύρο, χρυσό και κόκκινο χρώμα, ενώ έκλεισε την επίδειξή της με εντυπωσιακά νυφικά.

THE ARTIANS


The Artians, το brand της Κωνσταντίνας Καμπισοπούλου παρουσίασε τη S/S 2017 συλλογή με τίτλο “The Sayades”, εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές Ελληνικές ενδυμασίες των αρχών του 1900. Οι δημιουργίες της συλλογής φλερτάρουν με τη μονοχρωματική θαλασσινή παλέτα και το ελληνικό φως.

ICHI


Το δανέζικο brand ICHI, με motto “The Fine Art of Being You” παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργίες του, casual outfits, girly φορέματα και φούστες και αέρινες πουκαμίσες.

TASSOS MITROPOULOS


Ο Tassos Mitropoulos παρουσίασε θηλυκές δημιουργίες. Στενά φορέματα με μήκος μέχρι το γόνατο,αισθησιακές δαντέλες, υπέροχες διαφάνειες, δερμάτινες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το σώμα κάθε γυναίκας, σε μπλε, μαύρο, κόκκινο και λευκό χρώμα.

LAKIS GAVALAS


Το fashion brand .LAK με την υπογραφή του δημιουργικού Λάκη Γαβαλά, παρουσίασε τη συλλογή 2yatrue, με ένα ιδιαίτερο concept, όπου ένα ασθενοφόρο κατέφτασε στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου και με τη σειρήνα
του έδωσε σήμα για την έναρξη του show. Ο ανατρεπτικός Λάκης Γαβαλάς θέλησε να περάσει ένα καυστικό μήνυμα αλλά παράλληλα διακωμωδώντας την κατάσταση της χώρας, παρουσιάζοντας την εντυπωσιακή συλλογή του συνδυασμένη με το ιατρικό περιβάλλον.

Read More

And More