AXDW: Μία λαμπερή βραδιά προς τιμήν των σχεδιαστών λίγες ημέρες πριν τα shows!

Η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, σε συνεργασία με το King George, a Luxury Collection Hotel, διοργάνωσε χθες προς τιμήν των σχεδιαστών που θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές στην επετειακή 20η Εβδομάδα Μόδας, μία λαμπερή βραδιά, με εκλεκτούς προσκεκλημένους!
Οι σχεδιαστές συνοδευόμενοι από τη Μούσα τους, έδωσαν μία μικρή γεύση από τις συλλογές που θα απολαύσουμε σε λίγες ημέρες στο catwalk της 20ης AXDW, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στο υπέροχα διακοσμημένο lobby του King George είχαν τοποθετηθεί ειδικά κατασκευασμένα βάθρα, με το όνομα του κάθε σχεδιαστή, όπου κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι Μούσες των καταξιωμένων δημιουργών ανέβηκαν για να ποζάρουν και να παρουσιάσουν τις εντυπωσιακές δημιουργίες στους καλεσμένους του cocktail.
Fashion directors, fashion editors και bloggers, επιχειρηματίες αλλά και εταιρικοί πελάτες του King George είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν σε αποκλειστικότητα τις δημιουργίες των σχεδιαστών σε ένα εντυπωσιακό και θεατρικό σκηνικό και να συζητήσουν μαζί τους για τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν σε λίγες μέρες στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους στην επετειακή 20η AXDW από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο είναι οι:
.LAK Lakis Gavalas, Boško Jakovljevi
, Dimitrios Ordoulidis, ICHI, Kathy Heyndels, Loukia Kyriakou,
Maison Faliakos, Nassos Ntotsikas, Ocean Blue by Marcia Thrasyvoulou, Olga Karaververi,
Panos Apergis, Peace & Chaos, Reveal Crochet, Rita Pateroni, Tassos Mitropoulos,
The Artians, Vassilis Zoulias, Vlassi Holeva

20th Athens Xclusive Designers Week… Celebrating 10 years of Fashion!

Read More

And More