AXDW: Όλα όσα είδαμε στην πασαρέλα της Ελληνικής μόδας!

Η 22η επετειακή Athens Xclusive Designers Week συνεχίζεται για τρίτη μέρα και αποκαλύπτει τις νέες τάσεις! Φρέσκα ελληνικά ονόματα της μόδας μαζί με άλλα που κουβαλούν μια παραπάνω ιστορία, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην πασαρέλα του Ζάππειου Μεγάρου και μας δείχνουν τις δικές τους ιδέες και αισθητική για την ερχόμενη σεζόν, μέσα από τα looks που παρουσιάστηκαν στο catwalk.

Αυτήν τη φορά είχα την τιμή να δούμε τις νέες συλλογές των σχεδιαστών Vassilis Zoulias, BAYA και Celebrity Skin. Το ΤLIFE φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και συνεχίζει να σου μεταφέρει όλα όσα δείχνουν οι Έλληνες σχεδιαστές καθώς το event εξελίσσεται.

Vasilis Zoulias

Ο Vasilis Zoulias παρουσίασε μια συλλογή εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 60′ και τις ταινίες του Φελλίνι. Η κολεξιόν “Women in the garden… the summer edition” έλαβε μέρος στο Ζάππειο Μέγαρο και ενθουσίασε κοινό και θαυμαστές. Η συλλογή ήταν γεμάτη χρώμα, έντονα εμπριμέ, πουά, ριγέ και καθόλου μαύρο. Τα υφάσματα προέκυψαν ύστερα από τη συνεργασία του σχεδιαστή με την Designers Guild και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Όλα τα looks συνοδεύτηκαν από point toe mules και εντυπωσιακά κοσμήματα.

BAYA

Μια swimwear συλλογή που αναδεικνύει τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στην επιφάνεια την sporty πλευρά της. Τα μαγιό με τις δερμάτινες υφές, τα sexy straps και cuts είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κολεξιόν, ενώ από το show δεν έλειψαν και τα beachwear σε αέρινες γραμμές και με χαρακτηριστικό τις διαφάνειες. Η συλλογή κυμάνθηκε κυρίως σε μαύρο χρώμα, ενώ το παρών έδωσαν και μερικά blue printed μοτίβα.

Celebrity Skin

Μια avant garde συλλογή με theatrical στοιχεία από τον Δημήτρη Στρέπκο, ο οποίος αποφάσισε να μην δώσει αυτήν τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στο μαύρο, αλλά στο χρώμα της άμμου, το ροζ και τα καρό υφάσματα. Με τη συλλογή Tears of a CorpSe ο σχεδιαστής περνάει το μήνυμα Dare to Create και δίνει στην dark αισθητική μια πιο φωτεινή όψη. Στο catwalk είδαμε φορέματα σε μίνι ή αέρινη γραμμή, διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες και κρόσσια και συνοδευόμενα τις περισσότερες φορές από lux μάσκες που κάλυπταν τα πρόσωπα.

Read More

And More