Αγαπημένα τζιν! Τα 5 denim κομμάτια – κλειδιά που θα χρειαστείς το καλοκαίρι

Tα denim κομμάτια είναι μέσα στην ντουλάπα σου (και στο μυαλό σου) όλον το χρόνο. Το αγαπημένο σου τζιν, το denim dress, το τζιν πουκάμισο, τα έχεις φορέσει και θέλεις να τα φοράς όλη την σεζόν, γιατί εκτός από άνετα είναι και so cool!
Τι γίνεται όμως το καλοκαίρι; Γίνεται να συνεχίσεις να έχεις τα denim σύνολα σου μέσα στην καθημερινότητα σου; Ok, όλες φοράμε το τζιν σορτσάκι μας. Με τα υπόλοιπα όμως; Κι όμως, φίλη μου, ναι, τα τζιν έχουν τη θέση τους στο καλοκαιρινό σου styling και σήμερα θα σου δείξουμε πως.

Πήγαμε λοιπόν στο κατάστημα Staff jeans στο Μall, σε ένα brand που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το denim style και την τέλεια εφαρμογή -ξέρεις εσύ, και φυσικά κάναμε τους στιλιστικούς μας πειραματισμούς και με τα άλλα fashion items που θα βρεις στο κατάστημα. Δοκιμάσαμε jeans -και όχι μόνο!- και δημιουργήσαμε για σένα καλοκαιρινά look που θα λατρέψεις!

Γιατί, όπως πολύ καλά θα ξέρεις, το παν στα τζιν είναι η σωστή εφαρμογή στο σώμα σου. Και στα Staff jeans θα βρεις το απόλυτο. Ποιότητα, perfect fit που αναδεικνύει και δεν υπονομεύει το σωματότυπό σου και φυσικά εκείνες τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Μπορείς να ολοκληρώσεις το perfect look σου με tops, πουκάμισα, fancy t-shirts, δερμάτινες τσάντες, indie ζώνες… Οτιδήποτε χρειαστείς ώστε να κάνεις το δικό σου fashion statement.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ… ότι η πιο σωστή αγορά στις εκπτώσεις, που δεν μετανιώνεις ποτέ, είναι το τζιν σου. Τα τζιν σου μάλλον, γιατί το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εκμεταλλευθείς τις χαμηλές τιμές για να εφοδιαστείς με το αγαπημένο σου και διαχρονικότερο fashion item.

ΤΑ ΤΖΙΝ KEY ITEMS ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΟΥ

1. Η Σαλοπέτα

Jean σαλοπέτα Staff jeans, 79.96€
Sneakers Coolway, 24.50€

Η τζιν σαλοπέτα φοριέται τώρα στην πόλη με tank shirt και sneakers για άνεση μέσα στον καύσωνα. Φυσικά, θα τη βάλεις και στη βαλίτσα των διακοπών σου γιατί σίγουρα θα τη φοράς όλη μέρα στα σοκάκια ή στην παραλία με το μαγιό σου από μέσα και τίποτε άλλο! Μπορείς να την πάρεις και ένα νούμερο πιο μεγάλη για ακόμη πιο loose style! Το καλοκαίρι αγαπά τα oversized looks…

2. Το Τζιν Σορτσάκι

Jean shorts Staff jeans 34.97€
Τop Staff jeans 22.47€
Shoes Musse & Cloud 39.50€

Το αγαπημένο σου σορτς σίγουρα είναι το κομμάτι του καλοκαιριού. Το φοράς όλη τη σεζόν, παντού και με τα πάντα. Θα σου δώσουμε ακόμη μία option εμείς όμως σήμερα για ένα ακόμη look! Θα χρειαστείς ένα off shoulder top σε λευκό χρώμα για να το βάλεις και με το jean παντελόνι που θα σου γράψω πιο κάτω, και ένα ζευγάρι flatform slides! Eννοείται προσθέτεις σκουλαρίκια στην εμφάνισή σου για ακόμη πιο sexy look, και κρατάς ένα summer clutch.

3. Το Τζιν Φόρεμα

Jean φόρεμα Staff jeans 59.97€
Ζώνη Staff jeans 17.46€
Shoes Musse & Cloud 39.50€

Έχεις τζιν φόρεμα; Αν δεν έχεις, είναι μια αγορά που πρέπει να κάνεις τώρα στις εκπτώσεις. Είναι το κομμάτι που θα αγαπήσεις και θα ντύσει την ανάγκη σου για άνεση. Αυτό που σου έχουμε επιλέξει από τα Staff jeans είναι ιδανική επιλογή: Bottom up denim φόρεμα… Του βάζεις μια ζώνη -αν θέλεις, και αλλάζει. Ανοίγεις εντελώς τα κουμπιά του και αλλάζει ξανά. “Μεταμορφώνεται” σε denim jacket και αποκτά διπλό ρόλο στην γκαρνταρόμπα σου… 😉

4. Το Τζιν Πουκάμισο

Jean πουκάμισο Staff jeans 48.96€
Jean παντελόνι Staff jeans 59.97€
Shoes Musse & Cloud 39.50€

Το τζιν πουκάμισο το καλοκαίρι γίνεται λίγο πιο αέρινο, έχει ύφασμα πιο δροσερό και crop γραμμή. Το τέλειο χρώμα σε bottom piece είναι το λευκό -παντελόνι ή σορτσάκι, και τα παπούτσια που μπρορείς να φορέσεις είναι sneakers ή city platforms.

5. All time favourite… Το τζιν παντελόνι

Jean παντελόνι Staff jeans 59.97€
Τop Staff jeans 24.46€
Shoes Musse & Cloud 39.50€

Πόσα έχεις στην ντουλάπα σου; Και πόσα ακόμη θα αγοράσεις… Το τζιν παντελόνι είναι το απόλυτο must have, δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και μπορείς να το φορέσεις παντού. Δεν έχει να κάνει με τάσεις. Είναι το πιο απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Άρα, χρειάζεσαι περισσότερα από ένα, με την τέλεια εφαρμογή βεβαίως βεβαίως.
Στιλιστικό summer update: Συνδύασέ το με ένα top που έχει ruffle details και ένα ώμο, πρόσθεσε sexy sandals για βραδινή εξόρμηση ή platforms για daily look!

Φωτογράφος Aλέξανδρος Μακρής
Styling: Σοφία Σούζα, Ιωάννα Κούρου

Read More

And More