Άνοιξη 2018: Τα νέα sunglasses των Dolce & Gabbana θα γίνουν η δική σου εμμονή

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο ολοκληρώθηκε μόλις εχθές και οι τελευταίοι σχεδιαστές που έδειξαν τη συλλογή τους για την Άνοιξη του 2018 ήταν οι Dolce & Gabbana. Το αχτύπητο δίδυμο κατάφερε για ακόμα μια φορά να μας ενθουσιάσει και να μας κάνει να περιμένουμε την επόμενη σεζόν και τα trends… παρόλο που δεν έχουμε βιώσει για τα καλά το φθινόπωρο.

Πάντα με μια ιδιαίτερη αισθητική που χαρακτηρίζεται από sicilian επιρροές, σεξαπίλ και μοτίβα που πρωταγωνιστούσαν στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, δημιούργησαν τη new collection και τα trends που θα μας απασχολήσουν την επόμενη σεζόν. Αυτό που προσέξαμε έντονα όμως, εκτός από τα ρούχα, ήταν τα γυαλιά ηλίου. Ναι, αυτό το αξεσουάρ πραγματικά άξιζε την προσοχή μας.

Θα ξεκινήσω να σου τα παρουσιάζω ένα-ένα για να σε βάλω στο θέμα. Πραγματικά αξίζει να τα τσεκάρεις!

Εκεί που περιμένεις να δεις κάτι κλασικό, κάτι που έχεις συναντήσει ξανά, ο οίκος δημιούργησε ένα ζευγάρι με σκελετό από γυναικεία χέρια, τα οποία είχαν και κόκκινα νύχια και πολλά δαχτυλίδια. Ένα ακόμα ζευγάρι είχε φακό σε σχήμα καρδιάς και ο σκελετός ήταν σε στιλ τραπουλόχαρτο.

Οι σχεδιαστές αποτύπωσαν τα κρόσσια και στα γυαλιά ηλίου. Μπορεί μέχρι στιγμής να ήταν δύσκολο να φανταστείς ένα τέτοιο σχέδιο, αλλά το δίδυμο τα κατάφερε.

Ένα ακόμα ζευγάρι έφερε τα αρχικά τους. Πότε σε μαύρο χρώμα και πότε διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες.

Τα floral στοιχεία δεν έλειψαν ούτε από τα γυαλιά ηλίου. Τα είδαμε σε 3D και διακοσμημένα με πέτρες.

Τέλος, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν και τα γυαλιά με 70s επιρροές και πολλά χρώματα.

Read More

And More