Antica Murrina: Το fashion brand κοσμημάτων με έδρα τη Βενετία, τώρα και στην Ελλάδα!

Η Antica Murrina, ένα από τα μεγαλύτερα fashion brand names, με πάνω από 3.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο επεκτείνει το δίκτυό της στην ελληνική αγορά! Με έδρα τη Βενετία, κατασκευάζει αποκλειστικά χειροποίητες δημιουργίες από γυαλί Murrano, συνδυάζοντας μοναδικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο.

Στόχος της εταιρίας αποτελεί η δημιουργία κοσμημάτων άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές πώλησης. Κοσμήματα άψογης κατασκευής και υψηλών προδιαγραφών που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του χειροποίητου κοσμήματος.

Ένα από τα βασικότερα συστατικά ανάδειξης και εξάπλωσης της Antica Murrina, είναι η βενετσιάνικη φινέτσα, ο συνδυασμός φανταχτερών χρωμάτων με ιδιαίτερα σχήματα, καθώς και η προσήλωση στη λεπτομέρεια όσο αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή.

Και τώρα που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν για να ανακαλύψεις τις μοναδικές δημιουργίες Antica Murrina και να τις χαρίσεις στον εαυτό σου αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Γνώρισε τις από κοντά σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στη νέα boutique της εταιρίας στα Notos Galleries Stores, Σταδίου και Αιόλου στην Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία και τα σημεία πώλησης :
www.anticamurrina.gr
E-mail :.info@anticamurrina.gr
FB Page: www.facebook.com/antica.murrina.greece

Read More

And More