Απαγορεύτηκαν τα κινητά στο νέο fashion show του Kanye West. What???

Όπως σου έχω πει άπειρες φορές, αυτή τη στιγμή που με διαβάζεις γίνεται η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. Και ακόμα πιο πολλές φορές σου έχω αναφέρει ότι θα ετοιμάσω ένα υπέρ-φανταστικό θέμα με τις τάσεις που είδαμε για το Φθινόπωρο του 2017. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι συχνά-πυκνά δεν θα σε ενημερώνω με ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην πασαρέλα και στα front rows του fashion week.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις εχθές ολοκληρώθηκε το show του Kanye West (γνωστό και ως Yeezy) με πολλούς και επίτιμους καλεσμένους. Το θέμα όμως είναι το εξής! Ενώ ο Kanye West και η Kim Kardashian στην ουσία ζουν μέσα από τα social media και το διαδίκτυο, ο ίδιος απαγόρευσε τα κινητά (οπότε κατ’ επέκταση τις φωτό και βίντεο στα social) στο συγκεκριμένο show. Όντως τώρα; Σχήμα οξύμωρο θα λέγαμε…

Anyway! Παρόλο λοιπόν που υπήρχαν αυτοί οι περιορισμοί, οι καλεσμένοι το δέχτηκαν και φυσικά έδωσαν το παρόν. Από το show δεν έλειπε φυσικά και η Kim Kardashian η οποία φορούσε ένα total look από τη νέα collection Yeezy σε deep purple χρώμα. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα αμάνικο ζιβάγκο σε συνδυασμό με ένα ψηλόμεσο παντελόνι κι ένα oversized jacket.

Read More

And More