Ashley Graham: Δεν θα πιστέψεις για ποιο λόγο δεν πήγε στο Met Gala το 2016

Η Ashley Graham είναι ένα supermodel που φαίνεται εντυπωσιακή κάθε ώρα της ημέρας. Αλλά επειδή δεν φοράει το νούμερο 0 του τυποποιημένου μοντέλου της βιομηχανίας μόδας, δηλώνει ότι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο χώρο. Σε μια συνέντευξή της στο New York Magazine, η Graham είπε ότι δεν παραβρέθηκε στο Met Gala το 2016 επειδή κανένας σχεδιαστής δεν δεχόταν να δημιουργήσει ένα ρούχο για την ίδια. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Δεν μπορούσα να βρω κάποιον σχεδιαστή να με ντύσει και σίγουρα σε ένα τέτοιο event δεν μπορείς να δώσεις το παρών με ένα t-shirt και jeans”.

Παρόλα αυτά, η ίδια θέλει να πιστεύει ότι αυτό δεν είχε να κάνει απαραίτητα με το μέγεθός της, αλλά σχετικά με το ότι δεν είχε κάνει τις απαραίτητες γνωριμίες με τους οίκους. Ντάξει, δεν ήταν και πρώτο όνομα τον περασμένο χρόνο, όπως είναι τώρα δηλαδή.

Τα πράγματα δεν είναι πλέον ίδια. Οι σχεδιαστές περιμένουν πως και πως να δανείσουν μια τους δημιουργία στην Ashley και να την προσαρμόσουν στο δικό της σώμα. Από ότι φαίνεται πέτυχε τον σκοπό της και απέδειξε σε όλους ότι οι καμπύλες δεν είναι θέμα ταμπού, ακόμα και όταν εργάζεσαι σαν μοντέλο.

Φωτογραφίες: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More