At the Gym: Τι να φορέσεις στο γυμναστήριο!

Το μυστικό για να πας με χαρά στο γυμναστήριο δεν είναι να πάρεις μαζί μια φίλη ή έναν φίλο σου-είναι να είσαι ενθουσιασμένη με το να ντυθείς για αυτό. Άλλωστε οι καιροί έχουν αλλάξει, πλέον κάνουμε γυμναστική πολύ πιο περιποιημένες σε σχέση με παλιότερα και οι επιλογές σε workwear είναι τόσες πολλές εκεί έξω που μας επιτρέπουν να πειραματιζόμαστε με το look γυμναστηρίου μας.
Σε όλα τα παραπάνω πρόσθεσε και το γεγονός ότι η τάση athleisure παραμένει στη λίστα με τα πιο hot trends όλο και περισσότερες σεζόν και θέλει να ενσωματώσουμε τα sporty κομμάτια μας στα καθημερινά μας σύνολα, πέρα από την προπόνηση.
Για αυτό σήμερα η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα σήμερα έκανε για σένα μια επιλογή από τα πιο cool workout items, που περιλαμβάνει πραγματικά τα πάντα: από τα running παπούτσια μέχρι το κομψό yoga pants και την τσάντα σου για το γυμναστήριο.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να τα δεις, και να πάρεις μια ιδέα πριν βγεις για shopping!


Το φθινόπωρο θέλει prints, σκούρα χρώματα και πρωτότυπους συνδυασμούς ακόμα και στα αθλητικά κολάν και φόρμες. Βρες εκείνα που ταιριάζουν στο γούστο σου και χρησιμοποίησέ τα σαν βάση για το gym look σου.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Από αθλητικά σουτιέν, μέχρι tshirts και jackets εδώ θα βρεις τα ω ραιότερα τοπ για να συνδυάσεις με τα κολάν και τις φόρμες σου.

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!



Δες ποιες είναι οι νέες τάσεις στα sneakers και τσάντες και βρες εκείνα που ταιριάζουν στο look γυμναστηρίου σου! Μην ξεχνάς ότι πλέον τα φοράμε και εκτός γυμναστηριου και σχεδόν με όλα μας τα ρούχα!

Kάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!

Read More

And More