Atelier Rene: Ένας χώρος δημιουργίας με παράδοση!

Στην παραμυθένια στιγμή του γάμου, η χειροποίητη και προσωπική δημιουργία είναι αυτή που θα κάνει την κάθε γυναίκα να νιώσει πριγκίπισσα! Το Atelier Rene λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργούσαν τα παλιά ατελιέ. Γράφοντας ιστορία στη μόδα από το 1966 και συνεχίζοντας την παράδοση.

Σε συνεργασία με την πελάτισσα και λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές της ανάγκες, η σχεδιάστρια Κατερίνα Αντωνοπουλου, δημιουργεί ένα μοναδικό νυφικό ή βραδινό φόρεμα, ραμμένο ακριβώς στα μέτρα της.

Η νύφη που θα έρθει στο Αtelier Rene ξέρει ότι εκεί μπορεί να γεννηθεί το απόλυτο σχέδιο που έχει ονειρευτεί. Αγαπώντας το πρότυπο της αρχαίας ελληνικής ομορφιάς, το Atelier Rene ειδικεύεται στο να σχεδιάζει νυφικά και βραδινά φορέματα σε αρχαιοελληνικό στυλ! Μια αξεπέραστη επιλογή που θα κάνει τη γυναίκα να νιώσει πραγματική Ελληνίδα θεά!

Η πρόταση για κάθε επίσημη εμφάνιση, είναι ένα φόρεμα εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα μας! Το Atelier Rene φροντίζει τη μητέρα του γάμου, προτείνοντας σχέδια διαχρονικής αξίας σε μοντέρνες εκτελέσεις που να την κολακεύουν. Μέσα από πολλές επιλογές η μητέρα της νύφης και του γαμπρού μπορεί να επιλέξει την εμφάνισή της, ώστε να λάμπει στη χαρά του παιδιού της.

Το Atelier Rene προτείνει ποιοτικές επιλογές σε σχέδιο και ύφασμα, λαμβάνοντας υπόψιν το οικονομικό πακέτο που μπορεί να διαθέσει η κάθε πελάτισσα και δίνοντας τις καλύτερες λύσεις.

Read More

And More