Aυτά είναι τα 4 trends που ορκίζονται τα London girls!

Υπάρχουν άραγε everlasting τάσεις; Οι ειδικοί της μόδας αναρωτιούνται κάθε σεζόν, στο Λονδίνο όμως τα it fashion girls έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό για αυτή την απάντηση. Πέρα από σεζόν και new trends έχουν καταλήξει στο τι είναι best dressed …για πάντα!

1. Military

Κάθε χρόνο οι σχεδιαστές δίνουν μία army αίσθηση στα look τους. Το λες khaki. το λες military coat, το λες army blazer. Δεν λείπει από πουθενά και βέβαια ούτε από τα London street style!

2.Victorian chic

Ρομαντικά πουκάμισα, δαντελένια φορέματα, βολάν φουσκωτά μανίκια είναι κομμάτια που τα κορίτσια του Λονδίνου φοράνε πάντα με τόσο style και αγαπημένοι σχεδιαστές, όπως Givenchy, Gareth Pugh and Alexander McQueen, προτείνουν σχεδόν κάθε σεζόν.

3. Floral dress

Υπάρχει κάτι στον τρόπο που τα κορίτσια του Λονδίνου φοράνε αυτό το κομμάτι που το κάνει πάντα εκκεντρικό. Ίσως είναι τα χρώματα που κάνουν super contrast με το london mood, πάντως το floral dress είναι αγαπημένη επιλογή κάθε μα κάθε σεζόν!

4. Τοmboy

Eίναι και το δικό μου αγαπημένο. Ντύνεσαι σαν αγοροκόριτσο, ποντάρεις σε ένα καλό jean και βέβαια σε ένα blazer που θα είναι μακρύ και ίσως λίγο vintage. Τα αγαπημένα σου it girls παίζουν με men’s style παπούτσια και καπέλα!

Read More

And More