Αυτό το trend θα το δεις παντού το φετινό καλοκαίρι… Και σίγουρα θα το φορέσεις!

Μου αρέσει πολύ να σε ενημερώνω με νέα trends. Για την ακρίβεια τρελαίνομαι. Και να ξέρεις ότι οι πιο δυνατές τάσεις δεν είναι αυτές που έρχονται μόνο από τα catwalks. Αυτές που μένουν σε βάθος χρόνου, είναι όσες υιοθετούνται από το “κοινό” και τις βλέπουμε στα street styles. Ίσως το trend που θα σου παρουσιάσω σήμερα το έχεις δει ξανά. Γιατί πριν από λίγο καιρό το είχε φορέσει η Kendall. Εγώ φυσικά σου το είχα κάνει θέμα αλλά όχι για τον ίδιο λόγο. Anyway!

Το trend που θα φορέσεις και θα φορέσω είναι το φαρδύ πουκάμισο με ένα denim bottom. Όχι όμως έτσι όπως το φορούσαμε τόσο καιρό. Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις το πουκάμισο να εμφανιστεί κάτω από τη φούστα ή το σορτς σου. Ας μετακινηθούμε προς τα κάτω για να έχουμε και εικόνα…

Η Kendall το είχε φορέσει ένα oversized πουκάμισο με κόκκινες ρίγες το οποίο βλέπουμε να ξεπροβάλει κάτω από το σορτς της. Επέλεξε να το κάνει μόνο από τη μια πλευρά.

Σε μια street style εμφάνιση, είδαμε ένα fashion girl να φοράει τη φούστα της με το πουκάμισο να φαίνεται ελαφρώς από κάτω.

Τι λες; Θα το προσπαθήσεις; Εμείς σίγουρα ναι…

Read More

And More