Calzedonia Fitness: Απόκτησε μια τσάντα γυμναστηρίου δώρο με τις αγορές σου!

Η Calzedonia καλωσορίζει τη νέα φθινοπωρινή σεζόν και προσκαλεί όλες τις fans του brand από σήμερα να επισκεφθούν τα καταστήματά της, να κάνουν τα ψώνια τους από τη υπέροχη fitness συλλογή και να πάρουν ένα τέλειο δώρο! Με αγορές 35€ και πάνω από τη συλλογή Fitness, η Calzedonia σoυ κάνει δώρο μία τσάντα για το γυμναστήριο!
Μη χάσεις την ευκαιρία να την αποκτήσεις κι εσύ! Η προφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Λίγα λόγια για τη συλλογή:
Όλα τα leggings έχουν επίπεδες ραφές, υφές που αναπνέουν και ίνα τεχνολογίας LYCRA SPORT για μεγαλύτερη άνεση κατά τις αθλητικές δραστηριότητες.
Η συλλογή εστιάζει στις τεχνικές αποδόσεις καθώς έχει ήδη δοκιμαστεί από το brand σε άλλα προϊόντα όπως είναι τα καλσόν και τα τζιν κολάν. Στην πραγματικότητα, τα push-up, total shaper και control tops έχουν δυνατή παρουσία στη fitness line, υποστηρίζοντας και δίνοντας σχήμα σε γλουτούς, κοιλιά κι ολόκληρη τη σιλουέτα.
Βασικά κομμάτια της συλλογής είναι τα τελευταία leggings χωρίς ραφές που προσφέρουν ελευθερία κινήσεων στο μάξιμουμ. Φτιαγμένα από hi-tech ίνα, διακρίνονται για την special μαλακή αφή τους αφήνοντας μία αίσθηση βαμβακερού αγγίγματος.
Επίσης συστήνονται τα fitness leggings THERMAL, σχεδιασμένα για σπορ σε εξωτερικό χώρο ακόμα και τον χειμώνα. Διαθέτουν fleece στο εσωτερικό ώστε να ρυθμίζεται η θερμοκρασία του σώματος και να σας κρατάνε ζεστή. Το δε KEEP RUNNING αντανακλαστικό print σου επιτρέπει να γυμνάζεσαι ακόμα κι όταν βραδιάζει.
Στη συλλογή προστέθηκαν και τρία δομημένα αθλητικά σουτιέν με ειδικά σχεδιασμένα cups που εγγυώνται άνετη, άψογη εφαρμογή χάρη στη dry-fit hi-tech ίνα τους, ενώ η σειρά ολοκληρώνεται με μπούστα – ένα υπερμεγέθες κι ένα slim-fit – για να φοριούνται με διάφορα κολάν.
Η χρωματική παλέτα παίζει με τις αντιθέσεις και παρουσιάζει φλούο αποχρώσεις που φωτίζουν τα μαύρα σχέδια αλλά και την… σεζόν A/W 2016/2017!

Read More

And More