Chanel Pre Fall 2017: Τα looks που είδαμε στο catwalk της νέας συλλογής του οίκου

Η μόδα έδωσε ραντεβού στο ξενοδοχείο “The Ritz”, στην καρδιά του Παρισιού! Εκεί όπου η Coco Chanel έζησε το 1937 και σε όλη τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου κι εκεί που η ίδια πέθανε το 1971.

Το ξενοδοχείο απόκτησε και πάλι ζωή, μετά από την απόφαση του Karl Lagerfeld να παρουσιάσει τη Pre Fall συλλογή για το 2017 του οίκου Chanel με τίτλο Métiers d’art PARIS COSMOPOLITE, σε αυτό το ιστορικό μέρος. Ο ίδιος επιμελήθηκε την ανακαίνιση και τη διακόσμηση του χώρου, κάνοντάς το lobby του κτιρίου να φαίνεται λαμπερό και πολυτελές ξανά.

Λάμψη, παγιέτες, metallics, επιχρυσωμένα και μαύρα φτερά είναι σίγουρα το σήμα κατατεθέν αυτής της συλλογής. Η κοσμοπολίτικη φινέτσα που ίδρυσε η Coco Chanel συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, μέσα από τα μοντέρνα ταγιέρ και κοστούμια, καθώς και από τα tweed υφάσματα.

Η χρωματική παλέτα περιείχε σπινθηροβόλες χρυσές και κόκκινες αποχρώσεις, λευκό, εκρού, μπλε και μαύρο. Τα ρούχα και τα looks συνολικά, ήταν διακοσμημένα με πιέτες, πέρλες, τριαντάφυλλα και κουμπιά από πλέξιγλας. Η θηλυκή έκδοση της συλλογής ολοκληρώθηκε για ακόμα μια φορά με το κλασικό σακάκι του οίκου, του οποίου οι ώμοι άνοιγαν σαν τα φτερά πεταλούδας!

Στο catwalk ξεχωρίσαμε λαμπερά ονόματα της μόδας, όπως η Cara Delevinge, η Sofia Richie, ο Pharrell και η Lily Rose Depp, γνωστή και ως η νέα μούσα του Karl!

Πως καταφέρνει όμως ο Karl να εντυπωσιάζει με το ταλέντο του, λαμβάνοντας υπόψιν ότι βρίκσεται σε τρεις οίκους ταυτόχρονα (Chanel, Fendi, Karl Lagerfeld); Την απάντηση έδωσε ο ίδιος: “Η φαντασία μου καλπάζει κυρίως όταν κοιμάμαι. Έχω πάντα δίπλα από το μαξιλάρι ένα μολύβι και χαρτί, καθώς ξυπνάω πολλές φορές στον ύπνο μου και σχεδιάζω”.


Read More

And More