Christian Louboutin, Jimmy Choo, Manolo Blahnik: Τα παπούτσια των ονείρων σου σε φανταστικές τιμές

Christian Louboutin, Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Burberry, Miu Miu, Valentino και άλλα πολλά παπούτσια συνθέτουν τον Παράδεισο κάθε γυναίκας. Κι αν μέχρι τώρα πίστευες πως είναι πολύ ακριβά για σένα, σου έχω ένα μυστικό που θα σε κάνει πολύ χαρούμενη. Στο TheGreatCloset.com μπορείς να βρεις επώνυμα, αυθεντικά κομμάτια σε πολύ πολύ καλές τιμές!

Αν είσαι λάτρης των μεγάλων σχεδιαστών μόδας κι ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, τότε σίγουρα γνωρίζεις αυτήν την υπέροχη “ντουλάπα” που όλες θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας. Αν πάλι όχι, εμείς σήμερα φροντίζουμε να διαρρεύσει το μυστικό…

Πρόκειται για μια μικρή μπουτίκ, που λειτουργεί μόνο ως e-shop, και σου παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσεις σπάνια, sold out ή ακόμα και μεταχειρισμένα κομμάτια των σημαντικότερων οίκων σε πραγματικές ευκαιρίες! Θα βρεις παπούτσια παλαιότερων συλλογών, αλλά μην εκπλαγείς αν δεις και φετινά κομμάτια στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αυθεντικά πάντα!

Οπότε όπως καταλαβαίνεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι alert! Οι fashionistas τσιμπάνε τους θησαυρούς σε dt. Ο περιορισμένος αριθμός προϊόντων σημαίνει ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα γιατί η διαθεσιμότητα μπορεί να εξαντληθεί στο επόμενο λεπτό!

Παρά το γεγονός ότι το TheGreatCloset.com είναι στα αγγλικά, πρόκειται για ελληνική εταιρεία και έτσι δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στις συναλλαγές σου λόγω capital controls.

Κάνε “κλικ” εδώ για να βρεις τα Louboutin που ονειρεύεσαι σε φανταστικές ευκαιρίες!

Read More

And More