Cindy Crawford: Συμφωνεί με την απόφαση της κόρης της να γίνει μοντέλο;

Η Cindy Crawford είναι η μητέρα του it model αυτής της χρονιάς, Kaia Gerber. Η Kaia σάρωσε στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας και η μαμά της την ακολουθούσε παντού κυριολεκτικά. Από τη Νέα Υόρκη στο Μιλάνο, έπειτα στο Λονδίνο και τέλος στο Παρίσι. Ποια είναι η άποψη της Cindy για τις επιλογές της κόρης της;

Η Cindy υπερασπίζεται την απόφαση της 16χρονης Kaia και μάλιστα το supermodel λέει ότι ανησυχεί περισσότερο να αφήσει την κόρη της να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο, παρά να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Η ίδια μάλιστα δήλωσε: “Η κόρη μου έχει άδεια οδήγησης. Ανησυχώ πολύ περισσότερο να πάρει στα χέρια της το τιμόνι, παρά να ακολουθήσει την καριέρα ενός μοντέλου”.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως έχει το πλεονέκτημα, λόγω της σημαντικής της καριέρας σε αυτόν το χώρο, να δώσει στη μικρή Kaia τις καλύτερες συμβουλές. “Το σπουδαίο πράγμα για την Kaia είναι ότι γνωρίζω πολλά για αυτόν τον κόσμο. Οπότε, ποιος μπορεί καλύτερα να την καθοδηγήσει, εκτός από μένα;”.

Η Crawford πρόσθεσε επίσης ότι η ηλικία της μικρής ίσως φανεί σε κάποιους ακατάλληλη για να “εισβάλει” στο προσκήνιο της μόδας. Η ίδια όμως εξήγησε: “Οι άνθρωποι στη μόδα ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία. Έτσι είναι αυτός ο χώρος”.

Read More

And More