Coachella 2017: Οι πιο στιλάτες εμφανίσεις που είδαμε αυτό το ΣΚ

Το Coachella είναι ένας από του λόγους που περιμένουμε πως και πως να έρθει η Άνοιξη. Κάθε χρόνο διάσημες και μη δίνουν το παρών και από glam προσωπικότητες, μεταμορφώνονται σε κορίτσια των λουλουδιών. Ξέρω πόσο θα ήθελες να το επισκεφτείς από κοντά και να νιώσεις αυτήν την cool αύρα. Κι εγώ! Αλλά επειδή δυστυχώς δεν γίνεται, πήρα την απόφαση να σου προσφέρω ένα εισιτήριο για τo Palm Springs της Καλιφόρνια και να δούμε μαζί τα πιο στιλάτα looks που έκαναν τα it girls και οι bloggers. Όχι αγαπητή μου αναγνώστρια, δεν κέρδισες κάτι. Ήταν απλά μια μεταφορική εισαγωγή για να σου εξηγήσω πως για δεύτερο συνεχόμενο ΣΚ σου παραδίδω τις πιο στιλάτες εμφανίσεις που είδαμε στο Coachella.

Μετακινήσου προς τα κάτω λοιπόν, άφησε την bohemian αύρα να σε συνεπάρει και πάρε ιδέες για το πως θα συνδυάσεις και πως θα αναδείξεις τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σου σύνολα.

Για ακόμα μια φορά δεν έλειψε το bohemian στοιχείο. Σορτσάκια, καφτάνια, τουνίκ και ιδιαίτερα αξεσουάρ συνόδευαν τις πιο hot εμφανίσεις. Τα σύνολα ταιριάζουν ιδανικά στο χαλαρό feeling και είναι ότι πρέπει για ξέφερενους χορούς.

Την προσοχή μας τράβηξαν περισσότερο τα stylish κορίτσια που παρευρέθηκαν. Όλες με festival look και με χαρακτηριστικό τα prints, τα χρώματα και τις αέρινες γραμμές.

Μπορεί τα περισσότερα σύνολα να μοιάζουν επιμελώς ατημέλητα και με hippie inspired αισθητική, τις περισσότερες φορές όμως συνοδεύονται από ακριβά αξεσουάρ που φέρουν την υπογραφή γνωστών και καταξιωμένων σχεδιαστών.

Τα καπέλα, τα ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου και οι ζώνες είχαν την τιμητική τους. Το “παρών” έδωσαν και τα grandma’s γυαλιά σε κίτρινο χρώμα, μια δυνατή τάση για φέτος που αγαπούν πολύ και οι διάσημες.

Δυστυχώς λοιπόν, το Coachella έλαβε τέλος… το καλοκαίρι όμως βρίσκεται καθ’ οδόν. Το θέμα είναι ότι οι εμφανίσεις που τσεκάραμε σε αυτό το super festival έγιναν πηγή στιλιστικής έμπνευσης για εμάς και σίγουρα θα υιοθετήσουμε μερικές ιδέες όταν ο καιρός στην Ελλάδα θα αρχίσει να γίνεται λίγο καλύτερος και οι συναυλίες θα κατακλύσουν τα stage…

Read More

And More