Coming Soon: Ντοκιμαντέρ για το θρυλικό σχεδιαστή παπουτσιών -Manolo Blahnik!

Ο Ιανουάριος ήταν ένας καλός μήνας για τους οπαδούς των ταινιών μόδας: πρώτον, ήρθε η είδηση ​​για μια επερχόμενη βιογραφική ταινία του Alexander McQueen, και τώρα, ένα ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό σχεδιαστή υποδημάτων Manolo Blahnik στα σχέδια…

Η ταινία ντοκιμαντέρ θα ονομάζεται Manolo (The Boy Who Made Shoes for Lizards) και θα είναι σε σκηνοθεσία του Michael Roberts, ο οποίος εργάστηκε ως σκηνοθέτης, φωτογράφος, στιλίστας, εικονογράφος, συγγραφέας και δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το ντοκιμαντέρ Manolo θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα από πολλούς διάσημους εραστές παπουτσιών, συμπεριλαμβανομένων των Anna Wintour, Andre Leon Talley, Paloma Picasso, Candace Bushnell, Charlotte Olympia, Iman, Rihanna, Naomie Campbell, Isaac Mizrahi, Penelope Tree και Rupert Everett.

Και αν σε ιντριγκάρει ο υπότιτλος της ταινίας, υπάρχει μια ταινία τριών λεπτών με το ίδιο όνομα στην ιστοσελίδα Manolo Blahnik τώρα -επίσης, σε σκηνοθεσία του Michael Roberts. Ο δικτυακός τόπος περιγράφει το φιλμ ως “ταινία που δείχνει τον Manolo ως ένα μικρό αγόρι που τρέχει γύρω από τους κήπους της γενέτειράς του τις Κανάριες Νήσους που έχει εμμονή με την κατασκευή υποδημάτων για τις σαύρες, από περιτυλίγματα καραμελών. Μπορείς εύκολα να λοιπόν να διακρίνεις την αγάπη του Manolo για τη φύση και το πως αποτυπώνεται πάντα στα σχέδιά του.

Read More

And More